Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) po co tu przychodzisz? tu boli i tu boli mnie panie.. nie wiesz że dzisiaj lecimy na ostro a ty zawracasz mi głowę podnieś rękę podnieś nogę ile masz lat? mam już tyle... w tym wieku to normalne nie oczekuj cudów ode mnie ale widzę że ten ból jest urojony panie mam już umierać ? teraz idź do mojego kumpla niech też coś z tego ma on lepiej ciebie oskubie ja jedynie mogę podciąć skrzydła kolega jest kompetentny? tak niezły z niego skubaniec Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez Marlett (wyświetl historię edycji) 7
Czarek Płatak Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 oj, te skrzydła to on chyba odrzyna dla aniołów swoich. Świetny wiersz dialogiem. Pozdrawiam!
beta_b Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett, fajny tekst. Pisalam tez kiedyś tekst o szpitalu dla aniołów. 2xciebie - może tu ew. dać „on lepie cię oskubie. Pozdrawiam, bb
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Witam - bardzo ciekawą rozmowę słyszę Marlett - zakończenie bomba... Jak cię nie ma to nie ma a jak zajrzysz to z przytupem. Uśmiechu i dobrego ci życzę.
Deonix_ Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Świetny tekst, który czyta się wprawdzie lekko, ale jego wybrzmienie jest bardzo gorzkie. Ale niestety taką mamy jeszcze rzeczywistość i obawiam się, że to się prędko nie zmieni. Serdeczności.
Marlett Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na to wyglada, że tak trzeba :) Dziękuję. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie tak, bo brakuje im polotu :) Dziękuję za czyatnie :) PozdrawiaM.
Annie Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Wiersz z dozą goryczy, ujęłaś w punkt naszą chorą rzeczywistość. Taki jest system. pozdr.
Marlett Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję BB za uwagę . Przyjęłam i poprawiłam.:) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldemarze, bardzo, bardzo dziękuję. Miło, że wiersz się podoba :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Deo Dziękuję za czytanie;) Oby nasza rzeczywistość zmieniła się choć trochę na lepsze. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I jak być zdrowym w tym chorym systemie ?:) Dziękuję .PozdrawiaM.
jan_komułzykant Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2018 jeden podcina skrzydła, drugi szyje kopyta (na miarę możliwości) :) bardzo mi się podoba, pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gorycz i jeszcze raz gorycz - trafnie to określiłaś Aniu. Bardzo dziękuję . PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku czasem trzeba napisać prawdę :) Dziękuję:) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janko a mnie się podoba Twój komentarz :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Wszystkim i każdemu z osobna dziękuję za serca :)
Rekomendowane odpowiedzi