Dusza Pegaza Opublikowano 7 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 wiersze nie sprawią że wrócisz wiem z wierszy pomyślnie kończy się styczeń moich myśli czekam na odwilż mówią że w tym roku przyjdzie szybciej a przecież pojęcia nie mają o mnie o nas o zaległym śniegu
Tdk crew Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Postaraj się zminić te powtórzenie "wiersz" i będzie ok!! Pozdrawiam
Witold Marek Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 A gdyby raczej coś jak np.: "mówią że w tym roku przyjdzie szybciej a przecież pojęcia nie mają" - bo tutaj mi brzmi mniej zgrabnie. Poza tym - akceptuję i kupuję ów udany, prosty i mądry splot żywiołów, dobrze zwersyfikowany i z bardzo fajną dramaturgią tego krótkiego przecież tekstu. Pozdrawiam :)
Dusza Pegaza Opublikowano 8 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 No i wróciłam po krótkiej przerwie do pisania. Mam nadzieję, że z dobrym skutkiem :). Dziękuje za wszystkie uwagi (uwzględniłam je). Izo dziękuję za pamięć i życzenia. Cieszę się, że choć w małym stopniu jestem rozpoznawalna przez takie "Moje" pisanie. Pozdrawiam wszystkich!!!
Rekomendowane odpowiedzi