Andrzej_Wojnowski Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 poszedłem na plaże wokół proste twarze źrenice po piwie pełne letnich marzeń opony wyraźne wyprofilowane parawan tęczowy wstawiony nad ranem wszędzie leżą morsy obok swojej foki gdy biegną do wody falują odwłoki czy dieta zrobiła te cielesne cuda a miało być miło może mi sie uda znalazłem przy brzegu metr wolnego miejsca pamiętam tę plażę z wczesnego dzieciństwa spędzałem tam często bardzo fajne chwile urocze spokojne dziś też będzie miło usiadłem na piasku spojrzałem na fale szum wody śpiew rybitw nie przeszkadzał wcale ale jak wczytałem plażowe rozmowy to się szybko zrodził w głowie pomysł nowy dialogi sąsiadów niestety krytycznie najczęstsze słownictwo najlepiej przemilczę nie kąpie się w morzu szybko się pakuję na drugie mam Janusz lecz tu nie pasuję 4
Maria_M Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Już po drugiej zwrotce wcisnęłam serce, uśmiałam się :)) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Witaj - dobre to mało powiedziane - serduszkiem nagradzam Andrzeju. Pozd.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Waldku . Pozdrawiam
beta_b Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgrabnie napisane, do poczytania. bb
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Opisałem tylko to co widziałem . Nad morzem jednak lepiej jest jesienią i zimą. pozdrawiam
PraKtyczna Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Oj... Prawdziwe... Dlaczego ludzie świadomie jadą na wypoczywać w hałasie i tłumie?
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Andrzej_Wojnowski Napisane z poczuciem humoru... te tłumy rozgrzanych ciał... Janusz tu nie pasuje... ciao :))
violetta Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 trzeba wiedzieć gdzie jechać, haha
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Część czuje instynkt stadny, a reszta jeździ tam gdzie najbliżej. dziękuje i pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Marlett. Pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To znaczy gdzie? Byłem w Piaskach, ostatnia plaża przed granicą. Kiedyś było inaczej, a teraz dodarły tam watahy Januszy i Grażyn. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi