PraKtyczna Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Powaga w poezji Wzniosłe groźne słowo Myślom grozi Jeśli tylko prostota się w głowie narodzi Ból, Strata, Odrzucenie Miłość, Ekstaza, Odrodzenie W koszule życie ubiera --> ech cos mi tu nie gra! A ja dziś wolę beztrosko nogami przebierać. Edytowane 23 Września 2018 przez PraKtyczna (wyświetl historię edycji) 1
Jemall Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam , ale wolę czytać wiersz w którym autor zwraca się do mnie pozycji pierwszej osoby, wtedy czuję się "ważniejszy" 1
Rafał Hille Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2018 trochę dziwne że biały wiersz ma nagle rymy w środku 1
PraKtyczna Opublikowano 23 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Rafale. Rymy są troszeczkę niedokładne, prawda. Rozumiem, ale jako, że dziecinny i beztroski to wierszyk to tak go póki co zostawię :)
PraKtyczna Opublikowano 23 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj .. dla mnie to rozmowa ze sobą przy przebieraniu nogami. Nie chciałam mówić "mym" "mojej" , ale potem zarzuciłam pomysł. Ty wolałbyś wierszyk na "twym" "twojej" ?
Jemall Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2018 Po edycji nie mam już nic do powiedzenia :)
Rekomendowane odpowiedzi