Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2018 jestem tak doskonały że aż obojętny jestem prawdą nie własnego sumienia jestem ciszą nocą i świtem co wstaje przede mną powietrzem świadkiem niepogody dobą zadługą odchodzącym w cień wspomnieniem jestem też rosą do spijania spowiednikiem grzeszników wydeptaną ścieżką jestem cząsteczką i pyłem tyle 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Wojciechu - podoba mi się twój wiersz - ma to coś czego szukam w wierszach - czyli sensu oraz ździebka prawdy. Pozd.
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2018 odszedłem trochę od moich wierszy o istnieniu, nieistnieniu i prawdach oczywistych. Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... z tymi słowami zgadzam się. Hej.
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2018 dziękuję za komentarz. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi