Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @FaLcorN dzięki za zajrzenie. Zakończenie piękne, ale nie moje. @Jacek_Suchowicz dziękuję :) @Migrena a jednak komentarz świetnie się czytało, dziękuję.
    • jeszcze wyczerpani z chmur, wykrwawieni o nieba bogom skradzione ledwo stoimy. gdy znów wszystko się zgadza i nic bardziej niż my. poznani ponad zachwyt, zatraceni malinowo, w miriadach migotań.   a teraz utul, ugłaskaj we mnie już marcowe przybłędy, a ja wysłucham każde z twoich słów z najcichszych barw. by zawierzyć w to co nierealne, raz jeszcze.
    • @Berenika97 Wiersze z trzewi mogą wywołać niepożądane objawy u czytelnika...:) Dziękuję za komentarz, pozdrawiam. 
    • Teżzem taka prawa jakto lewa. A środkiem widocznie ideologia jak ta lawa i cholera.   A Wam łatwo pisać jak na emigracji. Pzdr.
    • Schło już lepiej. Dziś jednak nieźle  się prasuje.   Z ubrań ze cztery warstwy składam z dołu do góry.   Chopin, Chopin. Gwiazda ta jedna — perfekcjonizm.   Czy na to łatwo i sam wpadasz, jeśli też czujesz?   A pan może deszczem, strugami, pamięcią ze łzami nie przerwać?   Pauzę nie nutami, lecz interpretacją śmiertelność odegrać?   Zmniejszyła objętość już liści zasłona.  Na pierwszym miejscu uplasowana       jesień w staccato     sikorkom do szyby     — Żelazowa Wola.            
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...