Anastazja Sokołowska Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 tonę w kieliszkupełnym winaktóre sama sobienalałammoje ciało obija siębezwładnieo szklane ściankiprzez które obserwujęw głowie dudni brzękrytm stukaniazniecierpliwionychpalców które chciałybyzagrać swoją melodięczy wydostanę sięz kieliszka nie wiemwiem że dłużej nie wytrzymampytanie jak ty to robisznaucz mnie znosić samą siebie 4
Alexandra O. Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) ładny wiersz, pełen wewnętrznej rozterki.. pozdrawiam Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez Alexandra O. (wyświetl historię edycji)
Iwa-Iwa Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 podoba się pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!
beta_b Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Nie jest lepiej, ale zabawiłam się w układankę. Pozdrawiam, bb tonę w kieliszku pełnym wina które sobie nalałam moje ciało się obija bezwładnie o ścianki obserwuję świat z naczynia w głowie dudni brzdęk zniecierpliwione palce chcą mi grać melodię czy przekroczę szkło jak linię pękam cała nie wytrzymam jak to robisz naucz mnie znosić siebie 2
Anastazja Sokołowska Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za obecność - pozdrawiam :)
Anastazja Sokołowska Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Iwa!
Alexandra O. Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Dziękuję. Właśnie piję czwarty kieliszek. Pozdrawiam 1
Anastazja Sokołowska Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kartki pozostały, jedynie okładka się zmieniła - taka postać też przemawia. Dziękuję, że zawitałaś i pozostawiłaś po sobie ślad :)
Rekomendowane odpowiedzi