Lady_Supay Opublikowano 6 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 ...lecz jest i nadal będzie Zanim nocy pacierze na rzęsy ponawlekam, cicho szepnę w różańcu: - wciąż czekam Aż modlitwa księżycem zabłyśnie na niebie i spełni się, gdy usłyszę: - i ja czekam …na Ciebie…
Roman Bezet Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Ha! ha! W pewnej poetyce - to jest bardzo poprawne. Nie wiem dlaczego mnie tak rozśmieszyło ;( Chyba dewiant jestem! pzdr. b
Karolina Krzymińska Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 a mnie sie podoba :) Śliczny wiersz , gratuluje .Pozdrawiam gorąco.
Agnes Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 to już było...lecz jest i nadal będzie bardzo, bardzo, bardzo....:) pozdr. Agnes
Lady_Supay Opublikowano 7 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale ja wiem - z całą pewnością ;)
Lady_Supay Opublikowano 7 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)) I mnie się podoba ;) Cieplutko:)
marian spendel Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 prawdziwy wiersz o jaki dzisiaj trudno
Rekomendowane odpowiedzi