teraa Opublikowano 6 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 dojrzewam na czas z przypadkowej wieczności wycinam i wklejam na wyciagniętej dłoni hipotetyczne rozwiązania położenia bolesne siedzimy tu znaki przez pierwszą parę ścian po nitce się z siebie wyciągamy - nawet jeśli ma to trwać latami w pudełkach zaciskając się pięścią wychodzimy po słowach
Ona_Kot Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 bardzo podoba mi się tytuł i końcówka warto do niej dopłynąć jest wspaniała pozdrawiam
Agnes Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 świetny wiersz, niczego się nie czepię tym razem, jestem mile zaskoczona:) pozdr. Agnes
Roman Bezet Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witaj, wydaje mi się, że Twoje wiersze wyprzystojniały ostatnio ;) (tzn. jakieś mądrzejsze bywają!). Dla mnie to taki pół-manifest (pokoleniowy?). W przypadkowej chwili - z klaustrofobiczną obsesją - po slowach (w słowach, ze słowami). Opuściłbym "trzymam" (wiadomo, że na dłoni, a poszerza możliwości). "położenie bolesne - siedzimy tu" - jednak oddzielnie (imho). Może bardziej naturalny szyk? "po nitce się z siebie wyciągamy" - po nitce wyciągamy się z siebie To - jako wtrącenie - dałbym tak "- nawet jeśli ma to trwać latami -" "Po słowie" - w znaczeniu: po danym sobie - komuś słowie (przyrzeczeniu, nawet zrękowinach ;). Wolałbym liczbę pojedyńczą ze wzgledu na ten dodatkowy sens. Czy muszę dodawać, że podoba mi się? Wybacz mi, Tera ;) pzdr. b PS. I wszystkie ogonki tym razem na miejscu!!!
Piotr Sanocki Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Faktycznie, mniam! :) Pozbyłbym się jeszcze tych przerażających "oddechów" - zamienić na coś innego, ale już! ;) Pozdrawiam serdecznie
nadia_romanof Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Śliczny wiersz, bardzo przyjemnie się czyta i zgadzam się z poprzednikiem można zmienic tylko te "Oddechy" pozdrawiam cieplo
teraa Opublikowano 6 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 dziękuje za opinie to co uważałem za stosowne zmieniłem tera
Klaudiusz Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 prawdopodobnie najlepsze piwo na swiecie :)) wyciagamy/latami mi sie zrymowalo... poza tym za krótkie ;) :) pozdr
Luthien_Alcarin Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 a ja lubie Twoje krótsze formy- i tak zawierasz wnich co chciałęs zawrzec, nieprzegadane..poporstu dobre Pozdrawiam Agata
Klaudiusz Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo nie zdazylem sie w klimat wczuc... ale to oczywiscie subiektywnie...
Michał Kowalski Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 podpisuję sie pod pochwałami - dobre wierszysko (świetny tytuł) :) buziaki
teraa Opublikowano 7 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 a moze jakies wątpliwosci ?? tera
Agnes Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 eee tam jakie wątpliwości, tu tylko się wchodzi przeczytać i pozachwycać się:) oby zawsze tak było Tereuszu! Agnes
Piotr Sanocki Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Powróciłem tutaj i przeczytałem jeszcze raz. Teraz odkryłem coś nowego. Chodzi o wers: "położenia bolesne siedzimy tu" - można się pogubić. Właściwie przyznam, że zgubiłem wątek. Proponuję poprawić to aby miało ręce i nogi ;) PS
teraa Opublikowano 8 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zmienie ;)) tera
teraa Opublikowano 8 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jednak zostane przy swoim mimo wszystko... inne uwagi?? tera
Rekomendowane odpowiedzi