Maciek.J Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2018 mówisz że wiersz zatrzymuje ale biegniesz dalej i nie słyszysz wołania mówisz że wiersz z podobaniem ale to nie ja ci się podobam mówisz że wierszem uśmiechnąłem a z moich oczu płyną łzy zdradziłaś mnie ze wszystkimi strofami dlatego więcej tobie nic nie napiszę 4
Justyna Adamczewska Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To b. smutne. Wiersz pełen goryczy, Maćku. Cóż, ludzie ranią, czasami mówią, obiecują, a co innego robią. Ostatnia strofa zaniepokoiła mnie. Pisz dla siebie - to terapia, jeżeli w ogóle mogę coś poradzić. Mam nadzieję, że nie uraziłam. J. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2018 Witaj Maćku - smutno dziś u ciebie - no ale widać nie bez powodu... Pozd.
Deonix_ Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2018 Podoba mi się, choć za "poezją o poezji" szczerze nie przepadam. Przez cały wiersz miałam wrażenie, że to tekst skierowany do każdego z nas, jednakże ostatnia strofa wyprowadziła mnie z tej mojej impresji, po jej przeczytaniu przemknęło mi przez myśl, iż adresatką tego utworu może być... Wena :) Pozdrawiam :)
Maciek.J Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 KOCHANI , TO O NIKIM Z WAS TAK MNIE NASZŁO NIJAKO A WENA JEST ADRESATKĄ ALE TA ZŁA ,KTÓRA ODESZŁA PRZYSZŁA JUŻ DOBRA dziękuję za odwiedziny 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maciejko, oj jak dobrze. :)) Martwiłam się. Pozdrawiam Justynka.
Rekomendowane odpowiedzi