Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2018 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 (edytowane) gdy ojciec krzyczał to matka płakała bo nam pod stołem walił się świat lecz gdy miał humor to się uśmiechała widząc jak na blacie rośnie domek z kart Edytowane 7 Maja 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 8
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Nic dodać nic ująć - przeczytałam z prawdziwa przyjemnością. Pozdrawiam ciepło :) Bożena
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie Bożenko - dawno cię nie widziałem tym bardziej miło. Dzięki za komentarz który wywołał uśmiech. Radości życzę i słonca
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziękuje za te zgrabnie i ładnie - miło że byłaś. Ciepełka i uśmiechu życzę
Deonix_ Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Bardzo dobrze napisane, w moim odczuciu jest to idealna ilustracja zjawiska zwanego w psychologii współuzależnieniem. Pozdrawiam serdecznie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - miło taki komentarz przeczytać - dziękuje ci bardzo za ową przychylność. Spokoju i ciepełka życzę
Marlett Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Mało słów, a wiele powiedziano. Gratuluję :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Ładnie, ale ciut dopieszczę: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Jacek 2
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marlett- miło że czytałaś - dziękuje za /Gratuluje/ . Udanego wieczoru życzę
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Jacku - cieszy mnie twoje dopieszczenie - dziękuje że czytałeś. Pozd.
8fun Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obrazowo dobry Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - duże dziękuje za przeczytanie oraz za /dobry/ Pozd.
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Blisko miesiąc bawiłam z wizytą u dzieci i wnusia na Wyspach. Zaglądałam tutaj ale nie mając dostępu do polskiej klawiatury wolałam nie kaleczyć języka za często. Cieszę się, że komentarz wywołał uśmiech :) Miłego dnia Waldku :) Edytowane 8 Maja 2018 przez Bożena Tatara - Paszko (wyświetl historię edycji)
Maria_M Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 Bardzo mi się podoba przekaz i forma. Na takie tematy warto pisać. pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - cieszy mnie twoje podobanie - dziękuje - mam w archiwum podobny wiersz- kiedyś go pokaże. Udanego dzionka zyvzę
Justyna Adamczewska Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Waldku, bardzo trudne przeżycia, czarodziejsko ująłeś znaczenie słowa "stół", który to stół posiada (najczęściej) cztery nogi, a myślę, że o takim właśnie wspominasz w wierszu. To porusza. I karty - drżące będące domkiem, i to jeszcze niedokończonym, wiadomo - rozsypie się wszystko (tak ja to widzę). Pozdrawiam J.
Iwa-Iwa Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 Zaciekawił mnie tytuł i warto było tu wpaść to jest super, pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!
egzegeta Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 To i ją swoją wygładzoną wersję podam, choć całość dobra: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdy ojciec krzyczał matka płakała a nam pod stołem walił się świat lecz gdy miał humor się uśmiechała widząc na blacie rosnący domek z kart Pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Justynko - dobrze widzisz ten wiersz do którego mam sentyment. Dziękuje za to że czytałaś i zostawiłaś swe rozważania które mnie cieszą. Udanego początku tygodnia ci życzę i dużo słońca oraz uśmiechu. Edytowane 8 Maja 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi