Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2018 dziś nowa moda świat nasz okala każdy jest skory Ruska wydalać po tych haniebnych morderczych czynach już cała Unia tępi Putina robią to Stany Polska i Niemcy tych pustych gestów jest znacznie więcej bo jednocześnie z tym wydalaniem traktat z Putinem jest podpisany dla wielkiej rury drzwi są otwarte a Europa Ruskich folwarkiem kurek odkręci jak grzeczni będą i morda w kubeł nic nie powiedzą Nowa Zelandia dziś nam się żali bo też by chciała Ruska wydalić kraj przeszukano wyspa po wyspie na wydalenie ma szanse nikłe żadnego Ruska nie znaleziono są dobre chęci – to ważne ponoć 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Witaj - byłem czytałem Jacku - ale wole inne nie śmierdzące polityką. Kiedyś się w nią bawiłem - ale się zawiodłem więc odpuściłem sobie niech inni walczą się męczą Pozd. Edytowane 28 Marca 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2018 poezja nie ma ograniczeń - trzeba pisać o wszystkim Pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2018 my wydalamy 29 lat, lecz uzbrojony ów soliter, 50 wcześniej - jeszcze nasz Wielki Brat, jak krew z nas ssał, tak ssie do dzisiaj. więc namalujmy szybko na chodnikach jakieś motylki красивыe kwiatki może coś jeszcze wzruszy Владимирa i całkiem wstecz potoczą się wypadki? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
befana_di_campi Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2018 Niezła "satyreczka" :-D :-D :-D etc.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wypadki już wstecz się nie potoczą mimo że wielu o tym marzy bo dziś już dużo widzą oczy łapiąc istotę trudnych zdarzeń
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki:)))
Stary_Kredens Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 na tym polega dramat , ze zawsze puste gesty to jedyny wybór , no bo co od razu wojna?
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przecież są inne bardziej dotkliwe formy ekonomiczne - a wydalanie dyplomatów to gesty pokazowe
Deonix_ Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2018 Zgrabnie napisane, ładnie uwypukla się tu hipokryzja podmiotów :) Pozdrawiam.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) A ja się na ruskich nie gniewam Tak kończy agent który fronty zmienia Rodzina Kuklińskiego czy też Mata hari Wszyscy wiedzieli w jaką grę grali Edytowane 31 Marca 2018 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. polityka to jedna wielka hipokryzja:) Dzięki:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I nadal wszyscy wiedzą w co grają lecz jak to ktoś powiedział celnie ruskie opinię za nic nie mają a inni robią bardziej subtelnie 1
Rekomendowane odpowiedzi