kwicher Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2018 … w nieśmiertelności Zadam pytanie to najoczywistsze gdy stanę w progu świątyni wieczności Czy gdy Świat już umrze i gdy wszystko minie czy zostanie po mnie ślad w nieśmiertelności? Czy gdy czas już więcej nie będzie płynął i przestrzeń w jeden punkt się nagle złączy Granice świata będę mógł przekroczyć i zostawić po sobie ślad w nieśmiertelności? A gdy na powrót Świat powstanie nowy i słońca młode rozpalą ciemności Czy odnajdziesz Moja Ty Jedyna ślad com dla Ciebie zostawił gdzieś w nieśmiertelności? 1
michaura Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 podoba mi się oprócz tego "com" .com.małpa.świnia.koń.pl
Annie Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Nieśmiertelny czyli wieczny. Ślad duszy pewnie. Umm, ślad w nieśmiertelności - daje do myślenia, każdy raczej się zastanawia, czy tu po nim zostanie jakiś ślad. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiście, romantycznie i jakby mickiewiczowsko :)) ...wszędzie i zawsze będę ja przy tobie, bom wszędzie cząstkę mej duszy zostawił. Pozdr Edytowane 21 Marca 2018 przez Annie_M (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi