Amelia Brzozowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Sareimheinn Nevarfreyties @ Aug 29 2003, 12:19 AM) Ale jak spojrzałem na Twoją sygnaturę... hihi Ja tego słowa tak dobrze nie wykorzystałem i dlatego zgrzyta... cóż. A wiesz, że nie przyszło mi to do głowy :-)A tak w ogóle to może kojarzysz ten txt? W końcu to też z książki fantasy :-)PozdrawiamA.
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 --> Amelia Brzozowskamoże Cię to zdziwi ale ja nie uczę się książek fantasy (ani innych z reguły) na pamięć. hihi a tak serio, ten txt kojarzę bo mam go akurat w mp3 niestety od dawna nie mogłem z przyczyn ode mnie niezależnych czytać fantasy. teraz numerem jeden MUSI BYĆ dla mnie "Schizofrenia" Alanena, "Zaburzenia nerwicowe" i "Wprowadzenie do psychoterapii" Kokoszki
Amelia Brzozowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wbrew pozorom ja też się nie uczę książek na pamięć, ale kiedy mi się coś spodoba, samo wchodzi do głowy :-PA co do Twoich obecnych lekur to na pewno są bardzo ciekawe- ludzka psychika jest bardziej niesamowita niż książki fantasy ;-). Pozdrawiam SerdecznieA.
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 heh, oczywiście i do tego bardziej... skomplikowana? z pewnością wielowątkowa i więcej w niej akcji (i reakcji) heh
Amelia Brzozowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja wiem, że to nie na temat wiersza i że w ogóle odbiegłam, ale tak z czystej ciekawości chciałam zapytać czy studiujesz psychologię czy po prostu pogłębiasz Swoją wiedzę na własną rękę.Pozdrawiam :-)A.
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Amelia Brzozowska @ Aug 30 2003, 10:59 AM) Ja wiem, że to nie na temat wiersza i że w ogóle odbiegłam, ale tak z czystej ciekawości chciałam zapytać czy studiujesz psychologię czy po prostu pogłębiasz Swoją wiedzę na własną rękę.Pozdrawiam :-)A. tak, studiuję Społeczną Psychologię Kliniczną.pozdr. serd.Sare
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wydaje mi się Sareim, że jeśli naprawdę przeszkadza Ci to "tylko" to jego usunięcie nic nie zburzy...przynajmniej jak czytam bez, to mi się podoba i wstawiać nic już nie trzeba."między prawdą ... a niedośnioną myślą" - bardzo podoba mi się ten fragment Serdecznie pozdrawiam Natalia
Sareimheinn Nevarfreyties Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Baaardzo dziękuję za WSZYSTKIE komentarze (i uwagi)Natalio, "przynajmniej jak czytam bez, to mi się podoba i wstawiać nic już nie trzeba."- Tobie tak a mnie nie.nadal szukam i zastanawiam się nad zastępstwem.i tyle i pozdrawiamSare.N.
Rekomendowane odpowiedzi