Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) są takie które bolą leczą smucą albo weselą których pragniemy albo się boimy jak nie swego cienia są dla nas weną uczciwą granicą wartą przekroczenia wiem głowa boli co on teraz wymyślił o co mu chodzi nie martw się proszę trochę podpowiem pięknie brzmią Edytowane 9 Lutego 2018 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
azk Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 czasami wszystko zaczyna się od słowa. Wiersz, miłośćnienawić a nawet i wojna. Pozdrawiam, Waldemarze :)
beta_b Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 A dla mnie wena jest samo poczuciem. Czuciem siebie bezpośrednio, bez ukrytych strachów. Słowa to jej wizualizacje. Pozdrawiam, bb 1
a.z.i_xxx Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Zaczyna sie Zdrowiazycze
a.z.i_xxx Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Kocham energie zenska ona wplywa na manifestacje energi meskiej i wszyscy sa sa w milosci zorganizowania swiata swiata materji ducha i tego co z tego wyniknie mam nadzieje ze wyniknie z tego milosc nie satanistyczne pr9gramy I tu jako dyslektykt moge wyciac pomylke tej dziewiatki A co proponujecie na temat chrztu polski 966 obrudzcie dziewiatke 17 i że nikt nie może kupić ni sprzedać, kto nie ma znamienia - imienia Bestii lub liczby jej imienia. 18 Tu jest [potrzebna] mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć. Wszystkim nawet Besti zdrowia zycze. Jestesmy w tym swiecie Edytowane 10 Lutego 2018 przez a.z.i_xxx (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam miły Kocie - przyznaje - namieszałem bo nie chodzi o / słowo / - ale na razie nie zdradzę słodkiej tajemnicy - poczekam może ktoś odgadnie o co chodzi - za czytanie wielkie dziękuje Na razie tyle uciekam do telewizora - wiadomo Olimpiada. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - ciepło ale nie o to co myślisz chodzi - potrzymam w niepewności jeszcze chwilkę. A za czytanie dziękuje i pozdrawiam życząc udanego dnia.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dziękuje za to że jesteś pod wierszem i za te zdrówko - to zawsze potrzebne. Spokoju życzę i emocji sportowych
le_mal Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Prawdopodobnie tylko autor zna rozwiązanie tej zagadki. Ciężki kaliber :))) Spróbuj napisać wiersz w innym stylu, ponieważ każdy następny jest podobny do poprzedniego. :))) Edytowane 10 Lutego 2018 przez le_mal (wyświetl historię edycji)
bajaga1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Witam Waldemarze powiedziałabym.. "Myśl - co zamki z piasku buduje" ...to jest początek naszych działań Przytoczyłam wers wiersza pod tm tytułem. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - widzę że moje wiersze sprawiają ci kłopot a moim zdaniem są jasne i przejrzyste - a co się tyczy stylu taki mam i już. I nie zgadzam się że wszystkie są do siebie podobne, Rozwiązanie zagadki jest proste chodzi o zwykłe prawdy one są kluczem tego wiersza. Za czytanie bardzo ci dziękuje i za uwagi z którymi słabo się zgadzam. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dzięki że czytałaś - jednak to nie o myśl chodzi tylko o zwykłe prawdy to o nich mowa.. Spokojnego wieczoru życzę
bajaga1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak masz rację. Spokojnego
le_mal Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wena innymi słowy to zapał twórczy, łatwość tworzenia, natchnienie, nie musi mieć związku z jakąkolwiek prawdą.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie tak jak napisałeś nie musi ale może - przecież pisanie wierszy nie może opierać się na kłamstwie - prawda to czy nie... Pozd.
le_mal Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Wszystko zależy od wyobraźni jaką posiada poeta....:)))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie to ująłeś - od wyobraźni - i sprawa wedle mnie załatwiona - wilk syty i owca cała. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi