Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Młoda Japonka z Osaki Hoduje w piwnicy robaki  W nocy je wyjmuje  Na targu handluje  Kupują je wilkołaki.  
    • @Łukasz Wiesław Jasiński Z mojej strony była to próba nawiązania dialogu (poprzez kompromis). Nie "odwracałem kota ogonem" - swoje stanowisko -w mojej ocenie- wyraziłem jasno próbując porównać pana podejście do problemu i moje. Takie próby nawiązania dialogu i wypracowanie wspólnych kompromisów to jedna z podstaw DEMOKRATYCZNEGO społeczeństwa w jakim żyjemy (pełnym indywidualistów, samodzielnie myślących - takich jak pan, czy ja). Ja również dziękuję za rozmowę. Pozdrawiam serdecznie! J. J. Zieleziński
    • @hollow man oj tam, mogę być posądzona, o wszystko, mi to nie przeszkadza, a częściowo wiem, że na te posądzenia/ podejrzenia jakieś tam, zasługuję:)    ostatni mój wybranek, to raczej typ, zwyczajnie narcystyczny, ale już dojrzałam do tego aby go, na zawsze, opuścić, ciężko się rozstać z historią, bo bywał także przezabawny i nadzwyczaj inteligentny, a także mądry, ale mi się chyba już wyczerpały możliwości noszenia, jego ciężarów  :)  
    • @Berenika97 właśnie zależało mi ma tym żeby ten wiersz był bardzo oniryczny, gdzieś na granicy. Niedopowiedziany w sensie obrazów i słów.
    • @Mel666 Bardzo dziękuję. Poczulam ciepełko na duszy

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...