Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Czy wiesz, czy wiesz, że pokochałem cię, Gdy szłaś, gdy włosy twe rozwiewał wiatr. Teraz, teraz ciągle ciebie widzę, Twarz twoją będę pamiętał całe życie. A ty , a ty nie wiesz, że istnieję, Że kocham, że kocham cię, że szaleję. Ach gdyby jakiś traf, rzucił nas ku sobie, Powiedziałbym ci wszystko, wszystko ....co mam w głowie.
    • @violetta   Nie, nie zmienię zdania: prezydent Rosji, Ukrainy i Izraela - winni być aresztowani przez Międzynarodowy Trybunał Karny w Hadze, a nawet prezydent Węgier jako osoba współpracująca! Jeśli chodzi o Zbrodnię Katyńską i Rzeź Wołyńską - te sprawy nigdy nie ulegają przedawnieniu, wystarczy mieć dowody i drzwi do Międzynarodowego Trybunału Sprawiedliwości są otwarte - wtedy Rosja i Ukraina zostaną oskarżeni za zbrodnię ludobójstwa i będą grzecznie siedzieć na śmierdzącym tyłku! Nomen omen: Rosja, Chiny, Izrael i USA - de facto: nie należą do Międzynarodowego Trybunału Karnego, a co? Przecież wiadomo - to mordercy... Gdyby prezydent Izraela przyjechał do Polski - Polska musiałaby go aresztować, a "antysemityzm" i "terroryzm" - nie istnieje - to słowa wytrychy - łatki - propaganda, gdyby teraz wybuchło Powstanie Warszawskie - powstańcy byliby terrorystami, idę jeść rosół, a za filmik dziękuję - nie używam języka migowego - jest to w moim przypadku obniżanie poziomu.   Łukasz Jasiński 
    • @lena2_ Jeden z lepszych... każe do siebie wracać. Lapidarność zawsze jest w cenie.
    • @violetta Dziękuje:)@Jacek_Suchowicz Jacku Ty jak zwykle jesteś niezawodny:):)dziękuję:)  
    • Są koszty, jasne,  można je jednak minimalizować, na przykład cichy ślub, skromny pogrzeb. Z perspektywy jedno wesele jednego z dzieci, któremu byłem przeciw, ale niestety uległem,  kosztowało więcej niż wszystkie inne opłaty dla kościoła przez całe moje życie razem wzięte. Pozdrawiam. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...