Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violetta   dziękuję Violetta :) chyba się na mnie nie obraziłaś? Nie chciałam Ciebie wczoraj dotknąć ( nie wiem czym, ale coś takiego napisałaś …). Na pewno miałam dobre intencje:)  @hollow man   dziękuję hollow man :) pierwszy raz bywa niezapomniany;))))
    • @Berenika97 Świetnie o roli kobiet!
    • @Berenika97 Najbardziej podoba mi sie trzecia zwrotka i fragment o cerowaniu przyszłości. Jest w tym miejscu wiersza ogromna czułość dla świata i wieczne trwanie po jasnej i dobrej stronie. Nawet, jeśli nie wszystko można ochronić, zawsze można próbować naprawić. Nie na tu buntu, żalu, jest pierwotne poczucie, że tak trzeba, a codzienna troska zmienia się w tej przestrzeni w życiodajną agape.
    • @Lenore Grey Dawno nie czytałem "Portretu Doriana Greya". Gdzieś na moich gotyckich półkach leży wydanie z Vespera. Ale zawsze mi ciężko wchodziła do głowy ta książka tak samo jak "Dracula" Stokera
    • @hollow man   ;) nooo …potrafię to sobie wyobrazić;)))) w moim stylu;) ……   na przykład wyobraźmy sobie, że jutro wszyscy mają przyjść do pracy w czerwonych skarpetkach a tutaj proszę…ktoś się wyłamuje z szeregu i zakłada niebieskie…;)  i jakie są efekty? ;)))   żartuję :)     
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...