Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Migrena jakbym była jednym z nich bardzo realistyczne w precyzyjnej zaskakującej metaforze  tchnie empatią @Migrena  tak, to poezja wysokiej próby 
    • Czerwcowa aura    Dzień pachnie świeżo, Wydziela woń ozonu, Wypełnia gaj latem.   Nieskoszoną trawą, Zapachem żywicy, Głębokim szmaragdem.   Lekkiej przestrzeni, Przejrzystych drzew, Owoców co spadły rosą.   Kolory pąsu cynobru, Turkusu, fioletu, oranżu, Słońce w oczekiwaniu.   Feeria barw po deszczu, Fale wielu dźwięków, Z bliska i z oddali.
    • zbyt wrażliwa na nieczułe słówka spalona promieniem słońca przesiąknięta manną z nieba chodzę w deszczu, szukam dziury w całym opieram się na Tobie uginasz się pod ciężarem swoich spraw lecę w dół łapiesz mnie w locie niczym gentleman fundujesz mi życiowy rollercoaster                     ...   Zaczynam rozgrzebywać te pojęcia wokół "teraz" przyszłość, przeszłość na razie to dźwigam teraz to niosę     Dajesz mi związek z nawiązką.  
    • @Berenika97Ostatnio mi wychodzi. Kiedyś patrzyłam na formę, treść była płytka... Jak to ktoś kiedyś powiedział: "Pisać z serca, filtrowac przez umysł" :) W sumie te słowa usłyszałam niedawno, w mediach . Pozdrawiam serdecznie słuchaczy Opola ;) I Tobie dziękuję ślicznie za uznanie. W każdym Twoim komentarzu jest autentycznie odrobina Twojego wnętrza!!!  
    • @Leszek Piotr Laskowski, dziękuję :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...