Justyna Adamczewska Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2018 o pierwszym brzasku zszargane do cna życia duszą przeciągi J. A. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Połeta Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 o pierwszym wschodzie delikatny łyk wiatru przedwidoki gwiazd 1
Deonix_ Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To "życia" to po prostu życie w liczbie mnogiej? Bo nie wiem, czy dobrze rozumiem... Pozdrawiam :)
befana_di_campi Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 "Życie" jest rzeczownikiem abstrakcyjnym, dlatego w liczbie mnogiej brzmią mi sztucznie :) :)))
Annie Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 Czy przeciągi mogą dusić? Nie za bardzo mi się widzi :) Pozdr
befana_di_campi Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przeciągi potrafią być złowieszcze, dlatego nie stawia się doniczkowych kwiatów w strudze powietrza,
Annie Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 To już prędzej, mogą nawet wywiewać ludzi :)był taki film z Charlie Chaplin chyba na Alasce Pozdr
Połeta Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dla mnie to są też prze ciągi,ale chyba tylko dla mnie. 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 Dziękuję, Państwu za uwagi. Jestem wdzięczna. befano, tak tu życie w l. mn. bo mam na myśli ich wielość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak mogą dusić. Jeżeli jest za duży prąd powietrza, to nie nadążamy go wciągąć, miałam takie doświadczenie. Ale dzięki za słowa, które zostawiłaś pod wierszykiem -malizną. :)))
Justyna Adamczewska Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, Deonix_ rozumiesz świetnie. Dziękuję. Może trochę taki układ wyrazów zakłócił nieci odbiór, ale tak mi w mózgu moim pojawiło się i jest. Wiesz, staram się "wejść, niejako, znowu w pisanie< bo nie szło mi dobrze". Życie dało mi bobu, ale jest lepiej. Może cosik zacznę sobie "wyskrobywać". Pozdrawiam. J.
Justyna Adamczewska Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Giesz Prze - cią - gi ciągną po - cią - gi Współpracują z wy - ciąg -ami Kuchennymi i zakopiańskimi. Oddech mogą za - brać, gdy brać za bardzo chce o - d - bier - rać. Pozdrawiam, Dzięki za wszystko,
Justyna Adamczewska Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Giesz. O drugim wschodzie porywisty cios wiatru chmur pomroczność.
Justyna Adamczewska Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Giesz - no cóż, zapominać, pamiętać, nie myśleć, "A o jutrze tez coś masz?". 'o JUTRZE NIE WOLNO, ONO NIE JEST NASZE...". Jutro nadejdzie czy chcemy, czy nie, choć bez nas może i będzie się toczyć. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 11 Stycznia 2018 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2018 giesz, mam coś
Połeta Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2018 Justyno, nie umiem słuchać Elvisa:) może to 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, to jest to. A ja mam To: Edytowane 12 Stycznia 2018 przez Justyna Adamczewska (wyświetl historię edycji)
Justyna Adamczewska Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Justyna Adamczewska Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2018 Justyno, nie umiem słuchać Elvisa:) może to "Please God - Help me". "Take me my soul". Thank You Gieesz. J.
Rekomendowane odpowiedzi