Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) a jak mnie znajdziesz i dotkniesz to myśli wyrzucisz wiele, o tym że żyjesz samotnie czekasz w każdą niedzielę że jesteś zaledwie płatkiem róży kwitnącej w ogrodzie takim mięciutkim i gładkim ja nie spojrzę przechodzę jesteś jak rosa kroplista na łące w maju kwitnącej znikasz w zieleni soczystej gdy wyżej wzejdzie słońce więc teraz stoję przed Tobą spojrzenie w oczach mam szczere, z uśmiechem patrzysz zalotnie szepcząc mi słodko berek będę po polach cię gonił znajdował w każdym parowie obsypię kwiatem piwonii głaszcząc czasem po głowie. będę cię gonił po lasach miał oczy tobą spragnione cichością ukoisz czasem słodząc garścią poziomek będziesz figlarnym wiaterkiem w upał nad wodą chłodzącym ja jestem łódką z żagielkiem chwilą ciebie łapiącym ty mi się stale wymykasz i zaraz wracasz skruszona rozgrywasz uczuć szlemika mistrzowsko - grając o nas w tym robrze punktów przybywa kart zawsze nowe rozdanie bo miłość trzeba rozgrywać przez całe życie – kochanie kwiecień 2006 Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 6
jan_komułzykant Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 ważne by nie sprzeniewierzyć się jej, pamiętać - we trójkę jest łatwiej kochać i wierzyć niż kochać tylko we dwójkę ! 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Witaj - fajny wiersz i już... Pozd.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie pod choinką znalazłem ten album sześciopłytowy i słuczam Dzięki pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Pozdrawiam
Bolesław_Pączyński Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Lubieżnie skrzy się iskierka ponętna, zbiegając wzrokiem, lubisz tę zabawę w berka, podsycasz grając na zwłokę. Dobry ciepły wiersz i płynie z taka swobodą. Z noworocznym pozdrowieniem:) Edytowane 4 Stycznia 2018 przez Bolesław_Pączyński (wyświetl historię edycji) 1
Oxyvia Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Bardzo ładny wiersz i mądra pointa. Wielu ludzi ciągle o tym zapomina. :) Pamiętaj zawsze, kochanie, że kiedy uciekam w dąsach, to po to, żebyś mnie ganiał i łapał, by ze mną pląsać. Edytowane 4 Stycznia 2018 przez Oxyvia (wyświetl historię edycji) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. berek już trwa przez całe życie ciągła gonitwa w minach gestach bywa radość albo dni ciche póki żyjemy nie może przestać Dzięki Nowo Rocznie Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze pamiętam o tym kiedy uciekasz samotnie to właśnie tylko po to aby cię kochać najmocniej Pozdrawiam:) 1
Oxyvia Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Więc goń mnie, goń, choć gorąco, po lesie, polu i błoniu, lecz nie napiszę nic więcej, bo Kot mi kota pogoni. ;))) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więc niech cię kocur wykocha codziennie i to tak mocno byś biegać nie miała siły albo niech siedzi pod miotłą a w tedy mogę cię gonić po lasach łąkach i błoniach a ty rozgrywasz szlemika grając - no chyba o nas :)))) 1
Oxyvia Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))))))))))))))
Rekomendowane odpowiedzi