Maria_M Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Pewien pijak z Częstochowy z pasją zwiedzał wszystkie rowy. Wzrok miał słaby, nie miał baby zasnął w polu obok krowy. 1
befana_di_campi Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Nie powiem, żeby mnie ten poetycki temat zafascynował ;) 1
Maria_M Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. " Limeryk" mój mnie nie rozśmieszył, Twój komentarz tak. :))
befana_di_campi Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Ha, ha, ha, już wychodzę" powiedział Jasio swoją teatralną kwestię, a miał się li tylko zaśmiać, po czym zejść ze sceny... 1
Maria_M Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale wyobraź sobie chłopa pijanego, który śpi namiętnie przy krasuli. :)
befana_di_campi Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nic sobie nie wyobrażam. To naprawdę nie jest temat do śmiechu.
Maria_M Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OK :)
Rekomendowane odpowiedzi