jan_komułzykant Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 lekko i delikatnie, świetne rymowanie Waldku, widać że z sercem, porządnie dopieszczony wiersz. To i ode mnie serducho, pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje bardzo za czytanie i serducho. pozd.
Oxyvia Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Piękne, poetyckie marzenia. Odczytuję to jako wyraz pragnienia, aby życie przeżyć możliwie jak najpiękniej, chłonąć ten świat z całym jego urokiem do ostatniej kropli tęczy - i odejść z poczuciem, że żyło się dobrze i życia się nie zmarnowało. Bardzo mi się podoba ten wiersz.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Oxyvio - duże dziękuje za tak miły komentarz - masz rację warto marzyć... żyć nimi nie pozbywać się one upiększają nasze drogi i nas samych. Fajnego dnia życzę Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Oxyvia Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I ja także, Waldemarze - fajnego dnia i fajnego, długiego życia. :)
Rekomendowane odpowiedzi