samm Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 Nie umiał zejść z drzewa chłop we wsi Bukowce, który chciał policzyć stamtąd swoje owce. Przylecieli ratownicy, z samej polskich gór stolicy; lecz bał się, że go sprowadzą... na manowce. 5
Maria_M Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 Podoba mi się. Krótko, zwięźle a daje do myślenia.
samm Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Dzień dobry Maksi, witaj na Orgu :) Dziękuję za Twój wpis, a przy okazji, i wybacz, że już nie będę wracał do Twojego Cienia / późno to zauważyłem /. Błędnie wybrałaś kategorię dla swojego utworu i powinnaś go przenieść. Można to zrobić, wyrażając swoją wolę w tym względzie, po rozwinięciu zakładki Działania moderacyjne, nad wierszem. Resztę wykona Admin Mateusz / pozdrawiam :) /. Pozdrawiam Ciebie ciepło i powodzenia na PPL :) s Edytowane 24 Listopada 2017 przez samm (wyświetl historię edycji) 1
Maria_M Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 Zapewne, ale jestem tu od wczoraj i dopiero uczę się korzystać z tej strony. Wszelkie podpowiedzi i uwagi przyjmuję. Dziękuje
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odniosłem takie samo wrażenie :)
Rekomendowane odpowiedzi