Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) lepiej dociekać czy nie prawdy która może ale nie musi boleć a może lepiej chować głowę w piasek udawać głupa nie rozumiejącego o co chodzi na czym polega jej czystość czy jest szczera czy nie kłamie czy jej ramie daleko sięga czy tylko udaje to czym naprawdę nie jest Edytowane 23 Listopada 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli to o kimś, to chyba powinno być tylko udaje to kim jej ramię Zdenerwowany ten Twój wiersz chyba trochę, Waldku, będzie dobrze, serdeczności :) Edytowane 23 Listopada 2017 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam ponownie - no fakt ogonek uciekł - dziękuje. Nie Alicjo w wierszu chodzi o coś więc zostawię jak jest. Miło że czytałaś. pozd.
Alicja_Wysocka Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) W tekście zadajesz pytanie 'czy nie kłamie' pomyślaĺm, że to o kimś, Skoro mówisz, że nie, to nie ma sprawy :) Edytowane 23 Listopada 2017 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
azk Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Trzeba mieć dzisiaj dużo samozaparcia aby uczestniczyć w życiu zieleniaka. Komunikat o problemach znikł, ale problemy się nasiliły. A przechodząc do wiersza - myślę, że lepiej jest nie wiedzieć. Pod jedym warunkiem - że się nigdy nie dowiemy. Pozdrawiam, Waldemarze.
Maria_M Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Podoba mi się myśl o dociekaniu prawdy, tyko głupcy udają, że jej nie widzą. Żyjemy w takich czasach, że nie zawsze możemy sobie pozwolić na "widzenie" prawdy, Czasami przymykamy oko i wychodzi na to bywamy strusiami. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Kocie - dobrze kombinujesz. pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dzięki za czytanie - mam nadzieje że nie ostatnie - zapraszam... pozd.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za dużo wiedzieć też nie dobrze, a są takie sprawy że nawet nie chcielibyśmy wiedzieć, oczywiście po czasie nieraz żałujemy. Pozdrawiam Waldemarze:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że czytałeś - dziękuje i pozdrawiam.
Oxyvia Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2017 To zależy od każdego człowieka oraz od sytuacji - dociekać prawdy czy lepiej nie. :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje że czytałaś - ciężkie pytanie zadałem. Spokojnej nocy życzę
Oxyvia Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo ja wiem, czy ciężkie? To tez zależy od sytuacji. :))) Dobrej nocki.
Rekomendowane odpowiedzi