Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Gdy noc nadchodzi, wchodzą zmory,  cicho, powoli głaszczą mi myśli.  Miękką melodię do uszka nucą,  potem leniwie kocykiem tulą.  Poprawią poduszkę, lekko się schylą,  złapią za szyję,  jak żmije przebiją.  Ciasno splatają,  miażdżą me płuca,  oddychać nie dają.  Nie żyję.  Ja wyję,  krzyczę do gwiazd:  „Zabierz te męki”.  Lecz nie słuchają,  tylko piosenki...  Teraz w łóżku o północy ,  w mętnej głowie mi się kręci.  W moich uszach kwas jest wtarty,  w serce stare szkło jest wbite.  Zamknę oczy snem spowita,  dalej nucąc dawne pieśni.  
    • @.KOBIETA. jestem nad Wisłą w rześkim powietrzu:)
    • @Somalija   Pani Agnieszko! Mój Tajny Ruch Oporu działa zgodnie z ustawą zasadniczą - masońską Konstytucją Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej - jest to elitarna jednostka wojskowa - sto oficerów i całkowicie niezależna i tutaj ich bardzo boli - współczesne Wojsko Polskie podlega Stanom Zjednoczonym Ameryki Północnej i Paktowi Północnoatlantyckiemu - nie realizuje narodowych interesów!   Pani Agnieszko! Nazistowscy banderowcy to zwykli mordercy najgorszego miotu - to takich zwyrodnialców wspiera Trzecia Rzeczypospolita Polska, de facto: większość Narodu Polskiego!   Pani Agnieszko! Mój Tajny Ruch Oporu jest armią Zjednoczonej Konfederacji Narodu Polskiego (Konfederacji Pogan Słowiańskich i Konfederacji Wolność i Niepodległość i Konfederacji Korony Polskiej) - to my w przyszłości - już w nowej Polsce Rzeczypospolitej Narodowej - będziemy kadrą Sztabu Generalnego Wojska Polskiego!   Pułkownik: Tajnego Ruchu Oporu - Hrabia Łukasz Wiesław Jan Jasiński Herbu Topór
    • Z kulą traumy U nogi   Boi się przekroczyć Jutra progi
    • @.KOBIETA.   Wzajemnie :)  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...