Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2017 Co tam słychać u starych znajomych? jest ktoś jeszcze w tym świecie poezji? Messa z ukłonikiem
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2017 Ooo! Witaj Messalinie, cieszy mnie bardzo, że w końcu się znalazłeś, a skoro tak, to chyba zostajesz z nami, bo gdzie jak nie tutaj? Mamy wyremontowany Dom, posprzątany, z nowymi mebelkami i białe firanki w oknach, dywaniki, wygody i różne luksusy :)
jan_komułzykant Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2017 no patrz, a kilka dni temu przejeżdżałem przez Ciechanów :) Witaj Messo, ukłony.
Marlett Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2017 Witaj Messalinie:) Miło na nowo zobaczyć kogoś ze starej wiary :) PozdrawiaM.
amandalea Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2017 I ja witam Messalinie :) Li
M_arianne Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Miło spotkać; (ja tu jestem niespełna 11 lat) ale muszę powiedzieć, że zbiła mnie z nóg data rejestracji - styczeń 1970... (?) Cokolwiek to znaczy... Edytowane 13 Stycznia 2018 przez Marianka_ (wyświetl historię edycji) 1
Maria_M Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też powaliło, co by to nie znaczyło. Gratulacje za wytrwałość. :)))
Mateusz Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2018 To wina niedoskonałości jeszcze starszej poezji - przed kilkunastoma laty nie zapisywała się data rejestracji. Konta z 1970 to zatem najwytrwalsi. :)
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2018 Pamiętam Cię, Messalinie, lub tak mi się wydaje, sprzed 12 lat, kiedy byłem tutaj przez chwilę. Dobre czasy.
Rekomendowane odpowiedzi