Maciek.J Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 Staremu rymopisowi z centrum Łodzi tylko jeden temat po głowie chodzi. Ciekawsze w mig wywietrzały gdy włosy mu posiwiały. Nie wiadomo czy jeszcze coś wymodzi . 1
ja_bolek Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezły piórnonsens nie określiłeś płci Beja Fargo ten donos jest niekompletny Edytowane 10 Listopada 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
Gość Nowicjusz Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Zdradzę adresata tego donosu. Przypuszczam, że ten limeryk odnosi się do mnie. Na Portalu Literackim Maciej nieraz się mnie czepiał za świńskie, jego zdaniem, teksty. Tę łatkę "grafojeba", ktoś nieznający się na limerykach, mógłby przykleić niejednemu poecie, wykorzystującemu ten popularny w limerykach temat. Dla kontrastu, za przykład podam innego Macieja - Słomczyńskiego, autora tomiku - Limeryki Plugawe. Dlatego zaskakuje mnie treść tego limeryku, jak również komentarz do niego. Pozdrawiam Tadeusz Edytowane 10 Listopada 2017 przez Nowicjusz (wyświetl historię edycji)
Maciek.J Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 to twoje zdanie Nowicjuszu w limeryku to postać anonimowa ale skoro uważasz się za gra .... to jest to twój problem nie mój.
Gość Nowicjusz Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Macieju, Przypomnę Ci jak zareagowałeś na mój limeryk "O poecie z Czadu", gdy użyłem takiego samego argumentu: " Jak sam jesteś jeleń to nie rób jelenia z drugiego. dobrze wiem kogo miałeś na myśli". Nie odpowiedziałem Ci wtedy, że skoro uważasz się za takiego, który nie umie się dobrze wysłowić, to twój problem. Edytowane 10 Listopada 2017 przez Nowicjusz (wyświetl historię edycji)
Gość Nowicjusz Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Użycie tego, częściowo wykropkowanego, wyrazu w tym komentarzu, świadczy o hipokryzji - jest to typowa cecha zwolenników tzw."dobrej zmiany".
ja_bolek Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) sądziłem że tym rymokletą jestem ja być może któraś z dam też tak sobie pomyślała Bej Fargo - rymokleta chyba nie miał na myśli konkretnej osoby Gdyby napisał tak jak ja piszę ... JURKU LUKRUJ "Niejaki Bej Fargo, król lukru, z Żagania ..." adresat na widelcu Edytowane 10 Listopada 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
Gość Nowicjusz Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 Nawet jak imienia nie użyje, to i tak się cieszy, że komuś szpilę wbije.
Rekomendowane odpowiedzi