Andrzej_Wojnowski Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Poeta jest bękartem boga tym nielubianym tym niechcianym którego nocą boli głowa gdy wszystkich w koło słowem mami jak chce napisać o miłości potrafi, ma wrażliwą duszę przypomni kilka chwil z przeszłości zrzuci na papier parę wzruszeń poezja to jest wino diabła nie wiem, dlaczego je wciąż piję wena z rozumem ciągle walczy z wiekiem to wcale nie przemija i piszę, piszę zawsze nocą wiem do poetów mi daleko i płynę, płynę nie wiem, dokąd tą zamuloną życia rzeką 6
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgrzyta mi ta zamulona rzeka. Prędzej zgodziłabym się na - nieco mętną. Podoba mi się :) Pozdrawiam :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Bożenko. Niestety życie jest zamulone, gdyby było tylko nieco mętne to byłby raj. Światem rządzą bezpłodne muły, hybrydy osła i ( nie wiem czego) ale mi to się nie podoba. pozdrawiam
befana_di_campi Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Kiedyś coś mi się takiego napisało ;-) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo serdecznie :-)))
azk Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mi się sporo wierszyków ułożyło przy zmywaniu garów, chociaż nie pracowałem na zmywaku. Fajny wiersz i witam powrotem na właściwym poziomie, Andrzeju :)
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki czemu jak cnotę subtelność swoją zachował. niczym nie przymierzając jak jednowarstwowy papier toaletowy ( czy jakoś tak) - też ładnie pozdrawiam
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten to w samochodzie mi się urodził. Dziękuje i pozdrawiam
jan_komułzykant Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie trzęsło i dlatego jest w kolo, a nie wkoło ;) fajny wiersz, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi