kapsel Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 ludzie zabiegani dla siebie czasu nie mają na szczęście chrzty i pogrzeby gdzie jeszcze się spotykają
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę niegramatycznie napisałeś. Brakuje mi też rytmu i troszkę bym ją dopracowała. Widzę ją tak: Dziś ludzie są tak zabiegani 9 że czasu dla siebie nie mają. 9 Na szczęście na chrztach i pogrzebach 9 wciąż jeszcze się spotykają 8 Wiem, że dla niektórych minimalizm jest ideą przewodnią ale ja wolę dopracowane teksty. Gorzką myśl zawarłeś w tej miniaturce ale bardzo prawdziwą. Pozdrawiam Bożena Edytowane 27 Października 2017 przez czytacz (wyświetl historię edycji)
kapsel Opublikowano 27 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Rzeczywiście brzmi o wiele lepiej. Odgadłaś, dla mnie minimalizm jest ideą przewodnią. Miłego piątku Edytowane 27 Października 2017 przez kapsel (wyświetl historię edycji)
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Dziękuję i wzajemnie życzę miłego dnia :) Edytowane 27 Października 2017 przez czytacz (wyświetl historię edycji)
kapsel Opublikowano 27 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 Cenię Twoje spostrzeżenia, uważam że mogę się wiele nauczyć .
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 No cóż... uczenie się to proces nieustający, też się uczę :) Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi