beta_b Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Ogłoszenie dam w sieci: młodego za mieszkanie. (Szukają studentki - poszukam i ja - nie?) Rachunki będę płacić za dom i za światło. Może chleb przyniesie gdyby go zabrakło... Ładne jest mieszkanie i mam duże łoże. (Może i młodego u siebie położę?) Ale jest warunków kilka do spełnienia: długie nogi, niepalący, niech nie stroni od grzebienia i dobrze jak sprząta. Będziemy tak żyli dzień i noc w tej zgodzie. Ja mu ugotuję i on mi pomoże. A gdy jesień przyjdzie i lampka zakwili może nie zobaczy zmarszczki na mej szyi. A potem dołoży drewna do kominka. W sumie przemyślałam i już zmieniam zdanie: może być i starszy - ładne mam mieszkanie - byle mu partnerstwo na rękę leżało (wtedy nogi wspólnie przykryjemy kocem) Ja dam chatę - on wypłatę - będzie nam się dobrze działo z naszym wspólnym losem. Edytowane 14 Maja 2025 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 7
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Dałaś ogłoszenie nie dziw się niewasto Że pod twoim domem robi się dziś ciasno Ogonek mężczyzn już stoi pod drzwiami A na drzwiach wywieszka "Casting zapraszamy" 2
beta_b Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 hahaha - można liczyć na Pana, Panie Marcinie :D Komentarz zamyka mi usta :D
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Usta milczą młody śpiewa jesteś w jury więc nie ziewaj Udaj chociaż że nie skrewił bo się jeszcze zacietrzewi marzysz wciąż o rycerzyku A tu Pan o balkoniku "chciałaś dziecko mieć partnera" Coś do siebie jeszcze gderał Casting żmudny praca długa Trzymam kciuki niech się uda 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Jakbyś rymem wymalowała taki anons, pewnie nie jeden poeta by się zgłosił. potem kasting zrób na wiersze zostaw pole do popisu a mazaki niepoznaki wprawnym okiem skosztorysuj Też życzę powodzenia ;0
beta_b Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alicjo, śliczne, uwielbiam Twoje pisanie. Reszta do śmiechu, bo ile się można smucić. bb 1
Piotr_K Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Chętnie odpowiedziałbym na to ogłoszenie Nim jednak to uczynię jedno mam życzenie Ufaj mi i zechciej przyjąć me starania A nie znajdziesz powodu do ponarzekania Bardzo ładny wiersz, mam to wszystko przed oczami. W moim odczuciu jest to odziana słowami tęsknota. Pozdrawiam! :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi :) Już jeden z puzonem stoi pod balkonem :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
beta_b Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Jak tekst pisałam - to nie myślałam o castingu i scenie ;D Piotr_K - dziękuję za pojawienie się i znak w tym wątku.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 wzrok obrazek bardzo urzekł dwie studentki jeden student Choć po cichu pluję w brodę gdybym wygrał miałbym obie A tymczasem od niechcenia Znów przeglądam ogloszenia 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Witam serdecznie - powiem tak - miałem odczucie że nie darzysz mnie. Parę razy komentowałem twoje wiersze ale nie widziałem ich odgłosu- poczułem się nie tak... Ale dziś odkryłem że chyba się myliłem ...za co przepraszam A wiersz w twoim stylu czyli dobry - pełen przewrotności życiowej. Udanego wieczoru życzę
Enchant Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Bardzo przyjemna rymowanka. Sprawna warsztatowo i treść też przednia. Pozazdrościć lekkiego pióra :) Nie napiszę nic więcej, bo byłyby to tylko puste przechwałki ;)
beta_b Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam. Nie zawsze odpisuje na każdy komentarz. I nie jest to miłe ani grzeczne. Dostałam w prezencie czas i uwagę a brakło zwykłego ukłonu... A cenię Twoje zdanie. Bardzo przepraszam Bb
beta_b Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Enchant, dzięki za te chwile spędzone tu ze mną. Tekst na prędko, trudno cedzić słowa bo powstał dla uśmiechu. (No chyba że się jakiś Pan wymianą usług zainteresuje :D) bb
azk Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, po tym co, a właściwie kogo, zobaczyłem na Smolnej w ostatnią niedzielę muszę się łapać za obie łapki, aby nie odpisać na to ogłoszenie. Starszy - to ja. Tylko z tą wypłatą mogłoby być nieco krucho. Koty to powsinogi, nigdzie miejsca nie zagrzeją, chyba, że pod pierzyną, albo ma przypiecku. Pozdrawiam Edytowane 3 Października 2017 przez kot szarobury (wyświetl historię edycji)
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2017 Byłam, czytałam , lubię, pozdrawiam ;)
samm Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2017 Ciekawym wielce, więc wbrew kolejce zaryzykuję i aplikuję. Nie jestem młody, średnie dochody, niewiele jadam, jeszcze mniej gadam. Może się nadam...? 1
beta_b Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2017 Kocie, czuję się onieśmielona tym komentarzem ;D Z wieczorka wróciłam zachwycona. Bożenko, dziękuję że byłaś. Ty szydełkujesz? Samm zgłoszenie urocze, cała się śmieję. I oby powodów do uśmiechu codziennie było jak najwięcej, jak i ludzkiej życzliwości - wszystkim nam życzę. bb 1
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szydełkuję i dziergam na drutach od dziecięctwa, teraz mam trochę mniej kondycji, góry przenoszę tylko do południa więc po południu i wieczorami oddaję się mojej pasji :) No chyba że jest czwartek to idę na tańce :) Pozdrawiam ciepło :)
Annie Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Porozrzuca wszędzie skarpety Będzie mecze oglądał niestety Lub co gorsza Netflixa w łóżku wieczorową porą zamiast być naprawdę z Tobą :) 1
Rekomendowane odpowiedzi