Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Ścisk okropny do startu kilka chwil Na pokładzie młode wilki żądne krwi Nagle wystrzał zaczyna Dar do przodu rwać a na deku wytężona praca trwa gwizdki piszczą i bosman groźnie grzmi W takim rytmie pracujemy ja i ty A od startu po jachtach został jeno kurz na arenie bohaterów tylko dwóch Znów bosmański gwizdek ostrą nutę gra "Brasować! pełna pizda raz i dwa" i jak z armat Nelsona ze stu gardeł krzyk bo już Mira wyprzedzamy metrów trzy Ale jednak radość ta nie długo trwa bo świst gwizdków słychać z Mira groźny takt Na pokładzie jak w ulu zaroiło się i wnet ruski przy swych linach plecy gnie Mir wyprzedza w ludziach wzbiera czysta złość nie jednemu z ust wyrwała się ...psia kość lecz nikt nie ma zamiaru łatwo poddać się więc walczymy długie noce krótkie dni dzwonki w uszach znowu alarm krzyk do lin wiatr na wantach swą melodię głośno gra wnet sztromliny poznajemy słodki smak kadłub coraz szybciej linię wody tnie i na mecie pierwsi my zjawiamy się a po wodzie znajome Hura niesie się. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 16 Września 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Dar = Dar Młodzieży to prototyp statku na którego bazie powstało kilka siostrzanych statków dla zaprzyjaźnionego Związku Radzieckiego w tym wyminienony Mir :) Palę się ze wstydu za błędy ortograficzne i dziękuję za wypunktowanie ich. Pozdrawiam
ja_bolek Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stopy wody pod kilem, Marcin!
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 16 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Bolku pozdrawiam z Waterford :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2017 Hehe to mnie rozbawileś :) nie ma sprawy Tes 1
Rekomendowane odpowiedzi