ja_bolek Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2017 Jest taki utwór ... Wac Toja (High Quality). Jest taka stacja w Warszawskim metrze - DWORZEC GDAŃSKI. Był problem . Z liter nazwy należało ułożyć anagramową frazę . Ułożyłem . Czy się spodoba? ... Zawsze to kwestia gustu odbiorcy . Wam do osądu : Wac - zgred doński Od lat ludzie w miastach, gdzie jest metro, anagramują nazwy stacji. Warszawskie stacje też są anagramowane. "Wiesz, jaka to stacja Warszawskiego metra? Spróbuj rozwiązać anagramy ." Zajrzyjcie tam. Czerń disko, dawg! To - Dworzec Gdański.
ja_bolek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Co to za stacja? rue Nastraszał rue As nart - szał. rue Nart szałas. Edytowane 8 Września 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Niech lato kpi! Kpi to chlanie. Edytowane 8 Września 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Oplem w oko Tosiek! W oko oplem ktosie. Edytowane 8 Września 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Żuł swe ...? Łże suw! Edytowane 8 Września 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 Ile mini milinie mienili niemili? Czterokrotny anagram!
ja_bolek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 I 10 anagram : OM mantry Martynom!
ja_bolek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 Wraca kał ci? Wraca, kicał.
ja_bolek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) Osły. Stok. Słoty sok. Edytowane 8 Września 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 Miły. Noc. I co? Młyn.
ja_bolek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) ja_bolek? Krasi wszawe tremo. Warszawskie metro. Edytowane 8 Września 2017 przez ja_bolek (wyświetl historię edycji)
ja_bolek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 ten post powstał z inspiracji Krzysztofa Oleszczyka wybacz KOleś! Krzyś kosę wita
ja_bolek Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2017 Wrze wszawy ... Wszawe - zryw!
Rekomendowane odpowiedzi