Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Migrena   no...tak bywa przecież  mam być cenzorką? dużo bardziej gorzkie  w wymowie, ale nikt Ci nie zabroni... bo niby dlaczego   
    • @Poet Ka słowa niecenzuralne to drobnostka. zobacz początek:   "jego żona jego żona nie zajmuje miejsca ona się odinstalowuje jak wadliwy sterownik kawałek po kawałku wypluwa siebie do zlewu aż w odpływie zbiera się z niej coś na kształt człowieka tylko bez funkcji cofania chodzi po domu ciszej niż szept w kostnicy przeprasza powietrze że w ogóle śmie je filtrować przez te swoje chude płuca które mają wydajność zepsutego odkurzacza i pamięć każdego kurzu jej ciało się nie rozlewa jak jego bebech ono się zwija jak stary paragon z biedronki wyblakły nieczytelny dowód że kiedyś kupiono w niej coś świeżego i już nigdy nie oddano na gwarancję skóra jej wisi na gnatach jak brudna ścierka na płocie..."       i co ?   mam Twoje wsparcie?
    • @MIROSŁAW C. dziękuję bardzo:)
    • @Migrena tam gdzie są słowa niecenzuralne - pozamieniaj na róże, muśliny, motyle, tulipany, tiule... itd.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• W przeciwieństwie do mojego roweru, ale wiesz, roweru używam do przejażdżek po lesie, Biedronki,  nie mam pojęcia dokąd bym pojechał sportowym samochodem, może, jak mój sąsiad, dookoła domu. Raz mnie przewiózł, otworzył dach, potem walczyłem tydzień z zapaleniem ucha. 
  • Dodaj nową pozycję...