Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Witam. Czy w przyszłości będzie można zapisywać ulubione wiersze tak jak było kiedyś? Czy można wyciągnąć lub utworzyc skrot do ulubionych autorów, bo wchodzenie przez zarządzana zawartosc itd jest troche upierdliwe... Łatwiej gdyby ulubieni autorzy byli od razu pod kontem Pozdrawiam 1
Mateusz Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 dzięki za sugestie, postaram się poszukać jakiegoś modułu, który coś takiego umożliwi.
Marlett Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie chodzi tylko o Ulubione , ale również uporządkowanie wierszy autorów i podział na działy tak jak to było kiedyś, bo odszukiwanie jest naprawdę upierdliwe. PozdrawiaM. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Trudno się nie zgodzić z Marlett. Teraz gdy klikam na autora pokazuje się wszystko, co napisał. Potem trzeba znowu wchodzic w menu, żeby ( przefiltrowac) wybrac utwory, a nastepnie patrzeć czy to co dany autor napisal jest w poezji wspolczesniej hydeparku itd.
Marlett Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Wiele razy prosiłam o usystematyzowanie utworów ;] Może kiedyś się doczekamy.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma sprawy polecam sie na przyszłość ;)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kropla drąży skałę ;) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kropla drąży skałę - nie siłą lecz cierpliwością, Jestem dobrej myśli, Mateusz nam przerobi cały portal na Niebo :) pozdrawiam Marcinie :) 1
Marlett Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nieba raczej nie będzie. Na dawnym portalu były funkcje przydatne, praktyczne, Teraz jest jeszcze więcej opcji ale tylko do zabawy. 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Zgadza się... tylko stary nie był gotowy na nowy wiek (erę smartfonów, ipadow itp). Dlatego dobrze się stało, że został zmieniony. Niestety, żeby był funkcjonalny jak poprzednio trzeba troche pracy i programowania (tak przynajmniej przypuszczam:)) plus pomysly forumowiczow. Nieba byc nie musi wystarczy by był efektywny i przyciagał czytaczy jak i nie odstraszał tych co piszą. Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji)
Alicja_Wysocka Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett, ale cały czas się stara, coś ulepsza. Na pewno ma też inne ważne zajęcia, a my wciąż coś chcemy. Osobiście bardzo się cieszę, że mamy takie porządne miejsce na publikację. W tej chwili z tego co się orientuję nie ma bardziej funkcjonalnego portalu. Uśmiechu życzę i słońca, pozdrawiam serdecznie :) Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Mam kolejną propozycję na usystematyzowanie utworów. Klikam autora nastepnie zawartość i tutaj na pierwszym planie ukazują się jedynie utwory. Natomiast w zakladce na górze można by bylo zrobic filtry -wszystko -komentarze -poezja wspolczesna(debiuty) -wprawni -Hydepark Itd Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 A żeby uprościć zapisywanie ulubionych utworów można skorzystac z przycisku lubię to. Dzięki temu z poziomu czytelnika uzytkownika pod katalogiem konto mozna wprowadzic filtr/przycisk ulubione utwory/ polubione utwory i pokazywala by sie lista co mam polubione ;)
Mateusz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Głównie, niestety, był niebezpieczny. :( Mimo dużej ilości "łatek" silnika, które poczyniłem, wciąż nie spełniał wymagań. Niestety, nie mogłem sobie pozwolić na kolejny wyciek danych jak parę lat temu za starego admina...
bronmus45 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - bo Ciebie akurat takie tematy interesują... lecz zauważ, że nie wszyscy użytkownicy podzielą z Tobą te akurat zamiłowania.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na dole pod.moja wylicznaką jest itd... co znaczy ze jestem leń i niechcialo mi sie wypisywac pozostałych działów. Ale oczywista oczywistoscia jest by rowniez sie znalazły; ) Pozdrawiam
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Melduję przetestowałem posty i podoba misie i czekam na dalsze podkatalogi 1
Rekomendowane odpowiedzi