Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) chciałbym przez moment być motylem świerszczem poczuć wolność w której krótko ale żyją być świadkiem świata w jakim są sobą - poczuć to co w danej chwili czują poznać ich marzenia czy śnią o kwiatach łąkach czy wiatr im przyjacielem czy echo rozumieją chciałbym ale nie mogę bo jestem kimś kto w ich pięknym świecie znaczy tyle co nic Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 3
KacZycia Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Piękny wiersz... pobudza we mnie sentymentalność i kojarzy się z dzisiejszą rocznicą... pozdrawiam miło JN.
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Duch świata - pomoc wielka. Natura wielbicielka. Pozdrawiam, Waldemarze. J.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dzięki ze te słowa pod wierszem - cieszy że się spodobał i nie tylko jak widzę... pozd. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Witaj Justynko - przepraszam za delikatność w imieniu - dziękuje że czytałaś. Miło cię gościć. Radości życzę 1
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Waldku, za co przepraszasz? Za Swoje dobro? To ja dziękuję... Jesteś ważny tu i bliska mi Twoja poezja. Ponieważ dałeś mi wsparcie, gdy byłam zagubiona. Jeszcze w maju 2017 r.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Witam ponownie Justynko - miło mi bardzo przeczytać tak słodki komentarz. Motylowych snów życzę
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Vice - versa. Waldku. :)))
Justyna Adamczewska Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Piękny, Marianno. Rzeczywiście nie trzeba słów, więc już milknę. Dobranoc Wam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marianno - miło że czytałaś - fotka śliczna - dziękuje. Miłego dnia zyczę
Rekomendowane odpowiedzi