Marlett Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 z błękitu spada biały smok i ptak rajski z ułożonymi skrzydłami na bok dalej powiem szczerze jedzie pluszowy osiołek na rowerze chińczyk z brodą wyszedł z dziupli w łabędzia wilkołak się zmienia anioł jedno skrzydło zgubił to znów inne widowisko dwa owady są już blisko morskiej fali która przypłynęła z dali w górach jeszcze białe szczyty nefretiti miękko się wygina w stronę jednorożca puszystego jak legumina bajkę przecina wąż smuga biała za samolotem a ja leżę na różowej trawie z głową do góry i oglądam chmury 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Witam - no i fajnie - lubię takie bajki dla dorosłych. A ten wąż niezły - super.... Ciepełka życzę Edytowane 4 Lipca 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
wasyl_łomaczenko Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Ale by się chciało, żeby ten wiersz był rytmiczny!
Marlett Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdy coś sobie wyobraża patrząc w chmury :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację, chyba za szybko wrzuciłam, mam niedosyt :) PozdrawiaM.
Annie Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Również przychylam się do tego Pozdr :)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Nie zmieniałbym nic rytm nie jest potrzebny, gdy się leży. Polubiłem, bo jak nie lubić różowej trawy :) Kochać można poniedziałki Jedynie we wtorki lub czwartki Dlatego coś szepcze mi do uszka Kłamczuszka Gdy czytam ten wiersz to coś mi podeszpytuje Smolenia ... Czemu tacy smutni Ci moi rodacy Kiedy rano idą do pracy :D Edytowane 7 Lipca 2017 przez Marcin_Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
Marlett Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za uwagę :) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poniedziałek nawet w nazwie wlecze się długo zamiast iść do pracy lepiej leżeć pod chmurą :) PozdrawiaM. 1
Rekomendowane odpowiedzi