Gavin Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Zapodziałem gdzieś słowokluczźle mi jest bez niego.Może zamiotłem pod dywan?Może oddałem za chwilę uniesienia?Znalazcę proszę o oddanie.Pasuje tylko do moich własnych myślodrzwi,które niosę na plecach jak krzyż. Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Gavin (wyświetl historię edycji)
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. które niosę na plecach jak krzyż Nie rozumiem przesłania, czyżby autor zapomniał jak ma rozumieć samego siebie ? ;) 1
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 To może na początek - mając na uwadze miejsce gdzie znajduje się autor ze swoja pracą - wystarczyłoby nie posłuchać podpowiadaczy i samemu poszukać tego słowoklucza do myśłodrzwi albo stworzyć nowy lepszy duplikat ? - jeśli duplikat może być lepszy ;) 1
Gavin Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 No widzisz. :) A może czasem ktoś jest tak zagubiony, nie wie czego chce, nie rozumie sam siebie, że potrzebuje kogoś kompletnie obcego, żeby go pokierował? :) Na szczęście to już minęło. I jest dużo lepiej. :) Dzięki za komentarze. 1
Oxyvia Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 Dla mnie to jest poszukiwanie samookreślenia, zagubienie się, dezorientacja we własnej rzeczywistości. Ale popraw ten błąd, zauważony przez Czytacza, bo psuje cały wiersz.
Gavin Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 Poprawione. Dziękuję. :) 1
Rekomendowane odpowiedzi