Dyziek_ka Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 utyła miłość ostatnio z nadmiaru i przesytu żyliśmy nią tak dostatnio straciła z kolorytu może by dietetycznie pomóc tyjącej miłości żywić ekologicznie od najnowszej znajomości 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Winszuję :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dyziek_ka Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sporo czasu mnie tu nie było, ale miło pamiętam Oxywio. dziękuję 1
Dyziek_ka Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki ..najlepiej było by to razem przelać :)
Dyziek_ka Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. z nieodpartą nadzieją, że to nie symboliczny obraz szczęśliwego autora :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mój obraz :) 1
Oxyvia Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też nie było tutaj kilka ładnych lat. Ale i ja Ciebie miło wspominam. :) Jak widzę, laureatami zostali głównie przedstawiciele "starej kadry". To dobrze świadczy o poziomie naszego Orga sprzed lat. :)
Dyziek_ka Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 To dobrze ???? szkoda !!!! Bośmy się wszyscy rozleźli
Oxyvia Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, szkoda, pewnie! Ja napisałam, że to dobrze ŚWIADCZY o naszym starym Orgu. :)
bronmus45 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Jeśli ten tekst ma służyć za odpowiedź "ratujmy miłość" - i na dodatek wygrywa - to cieszę się przeogromnie, że nie uczestniczyłem w tym konkursie... A gdzie hasło "kochanego ciała nigdy nie jest za dużo"...? Nawet tego metafizycznego?... - Łomatkoboska...
Dyziek_ka Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Pewnie wygrał ....bo nie uczestniczyłeś !! :)
Rekomendowane odpowiedzi