Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @huzarc... właśnie nie chciałam przygnębienia, tyle tego w wierszach, cieszy, że po czytaniu pojawiał się uśmiech, a "rdzawe ikebany" już kiedyś dałam w którymś z moich, musiałabym poszukać, w którym to... Dziękuję za komentarz.   @Berenika97... droga Kobietko... :) dojrzałaś magię i poetyckie obrazy, jakże się cieszę na te słowa. Gumiak jest dla.. uśmiechu - bo ten zawsze potrzebny, a jesień, ta cholernie-cudowna pora roku, budzi w nas i zadumę, może wyciszenie, ale i myśl - jeszcze tutaj jestem... więc łapmy najlepsze chwile, jeśli się da. Stokrotne dzięki.! Posyłam.. :) na całą jesień.    
    • @Berenika97 Ciekawie napisane:-) Pozdrawiam serdecznie!
    • jesteśmy w samym epicentrum  rozdygotanego postępem świata    ...    dopóki dopóty zupa spokojnie w garnku bulgocze to nie można powiedzieć że coś tak naprawdę się wydarzyło i za chwilę być może i wydarzy... "lecz naprawdę nie dzieje się nic i nie stanie się nic tak do końca" 
    • Piękny początek... wiersz - jak dziecko - ... :) tak czasami o wierszu pomyślałam. Powiedziałabym, że nie tylko.. rodzica.. ale rozumiem. Obrączka coś łączy.. różnie z tym bywa, dobrze, gdy zdobi palec od początku do końca, aż po grób. Tak... nie ma ideałów. Pozdrawiam Ala.  
    • Smutna ta chwila, ale takie też przychodzą, a napisanie zgrabnego wierszyka potrafi poprawić nastrój. Pozdrawiam serdecznie. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...