Fanaberka Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) minęło po co szukać przetrząsając czas może było za słabe i drżało jak osika lub runęło bo za mocno zatrzęsło w posadach a co jeśli jest gdzieś wyrwa szrama rysa prześwit z którego sączy się zielone światło chcesz być kompletna i zdumiona tym jak jaszczurka która przemierzyła cały las w poszukiwaniu utraconego ogona i właśnie w tej chwili odnajduje go w sobie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 11 Maja 2017 przez Fanaberka (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Wiersz refleksyjny :) Czasem można się pogubić i nie zauważyć faktycznego stanu rzeczy. PozdrawiaM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanaberka Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 owszem :-) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Witam - wiersz faktycznie daje do myślenia - zatrzymuje na dłużej . Wiem że zdziwisz się moją obecnością - jakoś się mijamy - Mam nadzieje że to się zmieni - JESTEŚ ZAWSZE MILE WIDZIANA - Miłego ci życzę Edytowane 11 Maja 2017 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanaberka Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ja tu rzadko bywam, ale faktycznie, to się może zmienić :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_bolek Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 ... poszukiwanie utraconego ogona ... Ciekawa myśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanaberka Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Taka z bajki :-) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi