-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez KOBIETA · Opublikowano
@violetta no coś Ty Violetta.! jesteś moją najlepszą koleżanką:) mnie kobiety za bardzo nie lubią, nie wiem tak naprawdę dlaczego? ;) no i będę z Tobą spała w namiocie, na zjeździe poetów;) organizuje go Migrena podobno;) z Kornelem nie mogę niestety, ponieważ namioty nie są dźwiękoszczelne;)))) -
Przez AgnieszkaJakiel · Opublikowano
Płacz Kopciuszku kiedyś się uda wybrać wszystkie groszki z popiołu umyjemy je nawleczemy na niteczki zrobimy różańce kutasiki i korale dzieci znowu wypuszczą latawce a gwoździki będą lekko wystawać i drażnić czuły naskórek jak wrzeciono co spać nie pozwala kiedyś a dzisiaj płacz Kopciuszku balu nie będzie -
Przez andrew · Opublikowano
@Myszolak ... patrzymy często na siebie nic nie mówiąc uśmiechamy chca poznać tajemnicę o sobie myśli kwitną ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia -
Przez andrew · Opublikowano
@MyszolakZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Gosława · Opublikowano
@Amber Bursztynku bardzo Ci dziękuję Staram się łączyć ze sobą różne przestrzenie Te odległe i te najbardziej bliskie z wszystkich Mam nadzieję że to można wyczuć w moich wierszach ŚciskamZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
@hollow man bo ja jestem Pani od sensoryki w każdą środę prowadzę zajęcia z maluchami No cóż taka robota
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi