Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) riposta Z włosem cokolwiek potarganym jak zwykle biegnę, do urzędu. Przede mną idzie pani w futrze, myślę: Czy warta moich względów? W kozakach drobi małym kroczkiem, futro faluje miłym taktem, loki płynące na ramionach, oj, nagą widzieć, choć przypadkiem….. Już w moich myślach piękne bóstwo jest na jeziorze gdzieś na żaglach, śliczna jak Wenus – naga leży. Chyba entuzjazm mi się stawia. Ale przyjaciel mnie dogonił: „Nie patrz tak smutno – trochę wiary” a mówiąc, niby mimochodem, wcisnął mi na nos okulary. Przede mną bóstwo całkiem nagie, plecy i pupa, co się kręci, przygrube uda – drażnią trochę, ten widok z przodu – on mnie nęci. I nagle sama się odwraca. Patrzę na nią, choć nie wypada: drżące piersi na tłustym brzuchu, czuję – entuzjazm mi opada Pozostał żal do przyjaciela, chciał mi dostarczyć miłych wrażeń. Jednak czasami dobrze jest zostawić zachwyt w sferze marzeń. 2006 Edytowane 5 Maja 2017 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicja_Wysocka Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dziewczyny, my też mamy takie okularki, prawda? Późno już, a rano trzeba do pracy. Może jeszcze tutaj wrócę. Jacku, a Ty tam lepiej siedź i pisz wiersze, a po ulicy nie chodź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bożena Tatara - Paszko Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 I kiedy odejść zamiar już miałem bez entuzjazmu z sercem skruszonym rzuciłem okiem na okulary a one... z fotoplastikonem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Annie Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Trochę do śmiechu, ale przyjemnie się czyta chociaż to o nas kobitkach ;-) niezbyt entuzjastycznie jednak mam wrażenie, że trochę nostalgicznie. Niechaj lepiej Pan Hilary szuka dalej okulary :-) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 nie do wiary miałeś super okulary kiedy zachwyt znów dopadnie okulary włóż ponownie PozdrawiaM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witaj Jacku widzę że wiersz z głębokiej szuflady - jak ten czas leci jak zmienia się nasze pisanie - uśmiecham się do wiersza - pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Staram się nie chodzić ulicami, jeśli już to jeżdżę. Chłopy są wzrokowcami a wy słuchacie. Okulary na waszym nosie .... ale spróbujcie, napiszcie :) Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. erzacu nie uznaję , a com widział opisałem :)) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pan Hilary znalazł i ... zobaczył za dużo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na tym polega zabawa cała że zachwyt tylko w okularach :) Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Waldemarze Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trampowski Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Rozluźniający, przyjemny wiersz, sprawną ręką napisany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli rozluźniający w przypadku problemów gastrycznych to się przynajmniej na coś przydał :)) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi