arkadius Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 może już teraz w ramach przysposobienia i oswajania ze śmiercią zacząć spać w trumnie jak nieumarły niegdyś Bela Lugosi w garniturze i czarnej pelerynie pozbawionej zagnieceń wprost z sentymentalnej reklamy firmy Pollena w nowej odsłonie z dolnej półki hipoalergicznych proszków do prania marki Biały Jeleń z udoskonaloną formułą bez konieczności prasowania dzięki najważniejszemu zakupowi życia mam przedsmak przed czasem doskonałego produktu z branży funeralnej mięciutkiej wypolerowanej na zicher białej trumny podróżnej leżę sobie wygodnie i przeglądam foldery reklamowe wakacji marzeń z WorldVentures wybieram wyspiarski raj na ziemi Andamany „białe piaszczyste plaże turkusowe laguny rafy koralowe lasy deszczowe drzewa mangrowe” kurwa fajowe jest życie! 1
Enchant Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Powiedziałabym , że to po części o globalizacji. W pierwszej części widzę nowoczesnego wampira z klasą. Ale Pollen mi nie pasuje. Kurczę, chyba mam za ciasny umysł, by zinterpretować całość :)). Ale jestem bardzo na tak. Bardzo. Trochę szperania po wikipedii nie odbiera temu wierszu klimatu. Bo jest klimatyczny. I to jak... Z tym że ostatni wers trochę odziera go z elegancji. Czy to był celowy zabieg?
AnDante Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 I tak dumnie leżąc w trumnie zaczął pierwszy pisać wierszyk, lecz gdy koncept mu się urwał zamknął sprawę gromkim k.....! :) 2
ja_bolek Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 noniron ... izm ixi proszek, ixi w płynie na biel koszul wpłynie 1
Rekomendowane odpowiedzi