dobry czas Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) szkodliwe UVB UVA mlaskało słońce liżąc nagie ciała ziarenka piasku zrzucało z języka gorący powiew przyleciał mu w sukurs w cieple promieni nagich ciał dotykał na przemian barwią dotykają bieli czerwieni z brązem nie żałują wcale jak mgła z rozkoszą opadają niżej cicho powoli tak jakby niedbale w meandrach pieszczot odsłaniają żądze jak mistrz co pędzla używa w amoku na różne strony dzieło przekręcają na brzuch na plecy a teraz na boku aż w końcu siła powiewu ustaje promienie słońca gasną za chmurami po przyjemności tylko pozostaje spieczone ciało i bąble z wrzodami Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez dobry czas (wyświetl historię edycji) 1
Izabella_Sendor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Pomysł na temat wiersza jest, pomysł na realizację jest. Nie jest to w moim guście do końca (odnośnie klimatu), ale przecież wcale nie musi.
Deonix_ Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 raz brzuch raz plecy a teraz na boku -> ja bym zrobiła "na" zamiast tych "razów", ale to tylko moje widzimisię ;) Nie jest to błąd ;) Nie wiem, czy może nie przestawić tytułu na UVA i UVB, bo w tekście jest na początku o świetle, a później o cieple (parzą promienie UVB) :) Ale może czepiam się szczegółów ;) Ogólnie wiersz bardzo płynny, ciekawa tematyka, podoba mi się ;) I ta puenta jest piękna ;) Pozdrawiam serdecznie ;)
dobry czas Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 dziękuję ślicznie za komentarz
Jacek_Suchowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) trochę śmieszy to mlaskające słońce spieczone ciało i bąble z wrzodami niekoniecznie wieńczą ze słońcem zabawy a krem z filtrem wklepuje kochany wszelaką brązowość męskie oko strawi :) Pozdrawiam Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi