Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 z czego jest zbudowane skąd czerpie swą moc która świat upiększa wiem wiem moi najmilsi zamyślenie was gnębi myślicie o co mu chodzi powiem ale za chwilę tylko upewnię się czy jest dostojnie o/k - w porządku już zdradzam tajemnice której na imię - kocham
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jest dostojne, dlatego nie należy nim szastać. Ps. Dodałeś drugi raz ten sam wiersz, mnie też się to zdarzyło. Tamten nie ma komentarzy, spokojnie możesz go usunąć :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Alicjo faktycznie - ale jak ten starszy skasować...moje próby nic nie dają. pozd.
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Waldemarze, nad każdym swoim wierszem (jak go otworzysz) nad tym zielonym paskiem masz opcję 'działania moderacyjne' Kliknij na ,usuń' i powinno zadziałać.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wielkie dzięki zadziałało - zbyt mało wnikliwości z mojej strony w tym temacie. Jeszcze raz dziękuje.
Rekomendowane odpowiedzi