Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja waga krzyczy. Takie kiedys mozna było nabyć w PEWEXie, mówiące. Kłamały jak stare przekupki, ale nie jęczały. No cóż, czemu miałaby jęczeć pod ciężarem raczej piórkowym? A jesli Twoja jęczy, to może lepiej ją zmienić na PEWEXowską :) Na dodatek kłamiącą (może humor poprawi)

• 3 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @hollow man a wiesz że ja mam to szczęście bądź nie że wszystkich łobuzów jakich spotkałam na swojej drodze już dawno temu pożegnałam  To bujda że tacy kochają najbardziej  Owszem kochają tylko na swój dziwaczny sposób  Ale żeby nie było że kobiety są święte  One też bywają okrutne i zawzięte  Najgorzej jak się takie dwie podłe osobowości odnajdą  Wtedy nie zostawia się jenców

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Uwierz mi na słowo
    • @Gosława Facet to wystarczy, że nieco głębiej wejrzy w swoje emocje, poza tradycyjne nie wiem co czuję, ale to pewnie kłopoty gastryczne i staje się objawieniem. Prawdziwa, nieco zużyta twarz, lekko przebija przez maskę i to wystarczy, by dołączył do zacnego grona nadwrażliwców o grubej skórze. Bo jak wiadomo łobuz kocha najmocniej i pociąga porządne kobiety. Tylko później trudno jest z nim żyć między odebraniem dzieci z przedszkola, a gotowaniem rosołu w niedzielę. Ale to nie o wierszu, tylko takie refleksje na temat Twojego komentarza, za który dziękuję  - narcystyczna część mojej osobowości lekko spuchła.
    • Jest taka piosenka A u nas znowu pada deszcz. Lady Pank.   (Czy punk? Zapomniałam). Jest zupełnie inaczej, gdy pada śnieg  Ale gdy nie można wyjść z domu to czasem lepiej gdy jest po prostu wszedzie smutno.   Bardzo dobry świąteczny wiersz, wiesz, taki i czymś ważnym. Pozdrawiam świątecznie   
    • Dziękuję @ais zdrowych spokojnych Świąt

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @bazyl_prost dla każdego z nas pewnie inne, każdy ma jakieś swoje Słowo, na które czeka i pragnie by sie spełniło. Religijnie i całkiem prwatnie. Jakie jest Twoje Słowo? 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...