Mateusz Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Te podpisy pod nazwą znikną jak dostanę się do swojego komputera po świątecznym weekendzie. Wprawni poeci będą wyróżnieni kolorem, sprawdź jak to wygląda np. u Marlett.
Annie Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Witam Jest chyba jakiś problem z przewijaniem stron np. tego wątku, nie mogę wrzucić ani pierwszej ani drugiej strony. Nie wiem, może to tylko u mnie i tylko sygnalizuję. Jeszcze pytanie co należy wcisnąć aby zaznaczyć osobę której się odpowiada ? Pzdr
Mateusz Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Czasami może się dłużej ładować, bo nie mamy jakiegoś super serwera jak na taką ilość postów, ale wciąż powinno się doładowywać po 2-3 sek. Masz adblocka? Najlepiej cytuj. Powiadomienie wtedy jest wysyłane. Ewentualnie można zawołać przez małpkę, ale wtedy trzeba wpisać samemu nick: @Annie_M
Mateusz Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 A właśnie nie do końca. :P Jak wpisze się z palca to nie łapie. Trzeba kliknąć enter jak wykrywa. @Annie_M czy @Marlett :) Postaram się to poprawić.
Annie Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 @Mateusz O super udało się bez Enter dzięki
Marlett Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zniknął podział wierszy; Twoje Wiersze; Poezja współczesna . Warsztat , Ulubione itd. Brakuje też liczby porządkowej wierszy. :)
Mateusz Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 dwa-trzy weekendy i będzie;-)
Marlett Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Kiedyś Forum będzie pięknie doszlifowane :)
Mateusz Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wydaje mi się, że sprawa załatwiona. Mogłabyś przetestować? :)
Annie Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 @Mateusz Przetestowałam,teraz działa bez problemu Dzięki :-)
Marlett Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Przynależność do wprawnych poetów nie zależy od liczby postów :) PozdrawiaM.
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dla mnie portal stał się mało przejrzysty. Irytuje mnie np. oddzielenie tytułu zielonym paskiem paskiem z napisem np: uniki Rozpoczęty przez Jerzy_Edmund_Sobczak, Wczoraj o 10:59 AM Odpowiedz Nowy temat 2 posty w tym temacie ................i dopiero po tych napisach jest tekst. Dalej reklama : nie umiesz się wysłowić...i dopiero komentarze. To się wszystko strasznie rozwodniło. Rozumiem, że reklama jest potrzebna aby utrzymać portal, ale ogólne wrażenie strony moim skromnym zdaniem, jest o wiele gorsze niż było.
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Czy może ktoś wie, do czego służą ''Aktualizacje statusu" oraz "Odpowiedzi do statusów" ?
Deonix_ Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Te odległości między tytułem i tekstem właściwym i komentarzami rzeczywiście są spore. Ale do reszty jakoś przywykłam, choć jeszcze się gubię niekiedy we własnym profilu ;) A tak poza tym jest nawet ok, chociaż na początku mi się nie podobało ;)
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Najpierw zobacz Profil, następnie Zobacz moją aktywność, Cała aktywność
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwszego dnia po zmianach, czułam się jak na największym skrzyżowaniu w Tokio :P Ale teraz już mi się widzi. Niektóre wiersze mam w śmietniku, chciałabym je przenieść z komentarzami na Poezję współczesną. Strach pomyśleć, co będzie jak Mateusz kupi nowy śmietnik :) Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
Deonix_ Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ja mam tylko nadzieję, że "Warsztat" ocaleje, bo nie mam ochoty na przemeblowania ;)
Alicja_Wysocka Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Marcinie, poproszę, ale Mateusz pewnie nie może nadążyć za naszymi prośbami, Niektóre nawet nie mają tytułów, chciałabym wiedzieć jak je dodać, nie piszę bez tytułów. Wiersz jak człowiek, lubi mieć tytuł :P Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi