ja_bolek Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Tka fiołki w ćmie im Ćwik, łoi FAKT.
ja_bolek Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 bardak łka drab ech cognac a pacan go chce on i wymiata i my wino
ja_bolek Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 dr Alibaba bilard ma, ze sreber sezam Pan Knapik i Pan Knap X - Pan Knapski nakrapia pan Knapa i parkan nakrapiałam, a ta pana kanapa, ta mała i parkan A. KLEIN - ANIELKA Izo wwozi żartem markizowi arak amator we wrota Makara i wozik ram metr aż Izo wywozi
ja_bolek Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 ON dr -dno! TEZA Gzyms ósmy z gazet. AA? A dwa Wda. I z rei mata mierzi, że ja krasnal pan.
ja_bolek Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 Aga mopsa na nas. Ananas pomaga. *********** pi,ja,ka,be,ka ? ****************** Maj i pop, i mur z Rumi. Popijam ***************** AKT Jak towar pamflet. Elf ma prawo. Tkaj! Tka. Rób i salę mizantropie. I port na zimę - LAS I BÓR. *********************************************************************** łebska tanina? *************************** rak=eta ? >>>> jak eta rak >>> karateka : - jak eta rak
ja_bolek Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 EZRA ZAŁOGANT, NAGO ŁAZARZE. Noe Lema karze, Noel i Napoleon. Noel? O Pani ! - Leon, Ezra - Kameleon. ************************************* c,3,14...,ł,k,j! 3,14 ..., s, i cx3, 1) e2-e4 e7-e5; ************************************************** SOPEL - epos sonata - NOS Łoi, fika, też łże taki fioł Łoi sonaty tytan - osioł, a nos reportera retro persona. Wóda wodzi w gaje gadów. Wóda geja, gwizd owadów. Na epopeje! Po pean! Cepie, łkaj - ot! Piesi trzy staruchy.
ja_bolek Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2017 My tym z nizin zmytym, metr ażuru żartem i okup u koi. A Roza i wabi, i bawi Azora
ja_bolek Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 @marianna_ja A klei namiot to im Anielka!
ja_bolek Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2017 to im Angelo łatał Oleg namiot Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
ja_bolek Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 A to idiotyzm Zyto! IDIOTA.
ja_bolek Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - Dar - gada pop, Popada grad.
Rekomendowane odpowiedzi