ja_bolek Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 CZKANIE W PIKAPIE. pi( czkanie) kap, liczka Z INNEJ BECZKI majstra szyba, beczki
ja_bolek Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 Salwy tam ... Razi z armaty w las. Teraz Alwin bębni w lazaret. A kanonada - no, na "ka". Warto PO do tratw ! Wtarto do potraw.----
ja_bolek Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 @marianna_ja Ma majentne? Ja mam.
ja_bolek Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2017 PALINDROMON To Janina i Nina A. Nina z nizin, z Anina jeżom - na morze! Nie chce Inez , Roman. Łez rosa. Lwów lot . Anatol w ów las. Orzeł na morze nie chce. Inez, Roman. Może Janina z nizin, z Anina. Aninianin A. Jot.
ja_bolek Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2017 WÓZ I KUKIZ ÓW **************************** I wozik u kładki Fafik dał Kukizowi. Izo, wiec! Wozi Kukiz owce. I wozi okna. Okna motorem, erotomanko Anko. Okna beja z nizin, za jebanko. O knajak łysy! Łkaj Anko!
ja_bolek Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2017 Pastuszek ryje. Pas tusze kryje. POTOP. Poprad, Wda, rzeka Dźwina, Ina rzeka. Pop rad - w darze kadź wina i ... narzeka.
ja_bolek Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2017 Weź ... Ew jad, Genowef, Ew - onegdaj. E, brr, be! Bądź da kadź dąb? Bądź da, sadź dąb! We ... rdza z drew. Werbla żal, brew. Tam z rei mi zaklina Nil Kazimierz mat. Fagotogaf. Na wiadro ma morda Iwan. Napad uciech - chce i cuda pan. Wód, uciech chce i cudów. Da rytm orgii i grom tyrad. Da, rad.
ja_bolek Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 JARORAJ 2+2 =5? 27-1= 1-72 niemożliwe! poza liczbami rzeczywistymi Fagotogaf Fagot sam, a dudy z boku. U kobzy Duda ma ... sto gaf. Farb Uleczce lub raf. Farb raf. Popichci pop. BÓJ ... samo bój samobój - sam obój fagot Sama - baba ma sto gaf (Nie ma macicy ?! - mech cichcem ) Zechce i Wiech cez?
ja_bolek Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Pomiń "eń" i mop. Po księgę i skop. Oko? Pst! Spoko. Rów koło krów. W ów rów ... Babę - chcę bab. Bab Ci, chcic bab? A lady Wala Ala wydala. Kit okno łata. Łatał on - kotik.
ja_bolek Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Wóz bzów. Tirami sok. A tematem meta. "META". Kosi Marit i kat . Psa łapa. Łabędź dęba! Łapał As ptaki! Mała pała Jana. Mała załamana. Ja łapałam koso soki, sok koło kos: SOKOŁOKOS.
ja_bolek Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Tył płyt a typ łyp! - pył? pyta. keson do pyr rym myrry pod. nosek. Składny dynda ŁKS. Skłamała mała - ma ŁKS. Telma Hamlecie chce! I cel ma Hamlet.
ja_bolek Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 - Ej, ej ! Z kun wyroby! Wiece i wybory. Wnuk zje je. Seks. Ale Velaskes! - Mogę. Załogant nago - łazęgom!
ja_bolek Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Skład? Na Boga, nago banda - ŁKS.
ja_bolek Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Tabaka na piecu, nowe Ew onuce, i pana kabat. Maciej Kot ... LOTOKOT! TO KOTOKOT! TOKOTOKOT!
ja_bolek Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Kata jubilata kat Ali buja tak: kataplazm z Alp atak! Tolo do wodolasu zerka na krezusa lodowodolot. Save Our Ship ! - warunkowo knura w sos!
ja_bolek Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 O Krywaniu, Krywaniu ... Jar u Krywania. Rai na wyrku raj.
ja_bolek Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Palindrom magiczny z segmentów. KIMA IMAM MAMI AMIK kima imam mami Amik Palindrom segmentowy : aktyw Atenom Moneta wytka
ja_bolek Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Amik mami imam kima Amik >>> bóbr, maskotka I.O Montreal 1976
Rekomendowane odpowiedzi